Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuzywane serce

chyba nie zasluguje na milosc

Polecane posty

Gość nieuzywane serce

chcialbym cos wam powiedziec,bo wierze ze ktos przeczyta.... w moim zyciu mam jedno marzenie. to nie jest kasa,porshe,kariera biznesmena czy cokolwiek z tych rzeczy...marze tylko o tym,by kiedykolwiek poznac kobiete ktorej bede mogl szpnac czule do ucha 'kocham cie'. Marze o tym by poglaskac ja po glowie i poczuc jej wlosy,o tym zeby wspolnie razem w nia patrzec w nocy na piekny,duzy ksiezyc i snuc nasze kolejne marzenia.... ale chyba nie zasluguje na to :(

Gość nieuzywane serce
bo nie wiem czy potrafie tak kochac...a osoba ktora takim uczuciem bylbym wstanie obdarzyc,zaslugiwala by na kogos lepszego

Więc znów muszę zadać pytanie... A ty jesteś jakimś mordercą czy kimś gorszym, że twierdzisz tak?

Gość nieuzywane serce
Bron Boze :o Sek w tym,ze....echhhh....nie jestem ani ladny,ani przebojowy,a kobieta ktora by mnie zakcpetowala takiego jakim jetsem,wiem,ze zaslugiwala by na jakiegos supermana,a nie na takiego szaraczka jak ja. mam dziwny tok myslenia,ale ja tak mam :( chodz naprawde gdyby liczyly sie checi,to mojej wybrance bym uchylil nawet nieba,i zabral bym ja na kawalek puszystej chmurki

Gość Ines123
Pewnie masz za duze wymagania od dziewczyn.

Więc wygląda na to, że wszystko z Tobą w porządku tylko masz niskie poczucie własnej wartości... Niepotrzebnie.. Dziewczyny mają różne gusta. Ten, który dla jednej jest szaraczkiem dla innej jest supermanem:) i odwrotnie... Więc pozostaje Ci zmienić nastawienie do własnej osoby.. Bo zakompleksionych facetów to raczej żadna dziewczyna nie lubi;) Dasz radę.. ja widzę, że wartościowy z ciebie facet..

Gość nieuzywane serce
nie mam zbyt duzych wymagan co do kobiet...jedyne czego od nich wymagam to zaufania i szczerosci

Gość Ines123
Jest wiele takich dziewczyn ktorym mozna zaufac, moze sa troche szare i ich nie dostrzegasz.

Gość nieuzywane serce
w takim razie jak takie kobiety dostrzec? jezeli wiesz to prosze powiedz

Gość nieuzywane serce
ines jestes?

Gość Ines123
Nie wiem gdzie bywasz, ale te z boku , te niesmiale, zawstydzone. Podaj im reke , zrob tak zeby w twoich obieciach poczuly sie kochana kobieta.

Gość nieuzywane serce
a jak ja sam jestem niesmialy? :( zbyt bardzo boje sie odrzucenia,wtedy popadam naprawde w zly stan

Gość Ines123
Te z kompleksami: n.p. malym biustem, albo krzywymi nogami. Faceci kieruja sie oczami sa wzrokowcami. A co pod tym plaszczem , dostrzegaja potem i sa rozczarowani.

Gość nieuzywane serce
myslisz,ze warto abym sprobowal podejsc do takiej dziewczyny z malym biustem i krzywymi nogami? co wtedy powiedziec,spytac o numer telefonu? nie powiem przeciez do nienzanej mi dziewczyny pustych komplementow,to nie ma sensu :(

Gość Ines123
Niesmialosc to choroba. Jak bedziesz taktowny, to zadna niesmiala cie nie odrzuci. Nalezy probowac, zacznij na bazie kolezenskiej. To takie proste, zaakceptuj siebie. Pomysl ile masz zalet w sobie co inni nie maja. Kazdy ma cos dla zaoferowania. Co to za mezczyzna, ktory sie jaka i jest wystraszony, swiat jest dla wszystkich. Kazdy ma swoje miejsce, tylko musi je chciec. Czlowiek nie musi byc piekny, ale interesujacy.

Gość nieuzywane serce
Ja nawet interesujacy nie jestem :( smutno mi,ale powoli sie do tego przyzwyczajam

Gość Ines123
A po co odrazu komplementy... Moze cos jej z reki wypadlo, albo stoi sama pod sciana na dyskotece, albo niesie ciezka siadke, a moze gume chwycila w aucie. Zawsze mozna sie odezwac. A moze ma sadze na czole. Kiedys podszedl do mnie facet w sklepie i powiedzial tak : przepraszam, ale wpadlas mi w oko, czy moglibysmy wypic kawe ? Nie byl nachalny, byl grzeczny. Odmowilam, bo mam partnera, ale bylo mi milo ze komus az tak wpadlam w "oko". I wcale nie bylam zla. To bylo mile. Przemoc sie i sprobuj. Badz taktowny, zainteresowany, a nie glupie komplementy.

Gość Ines123
Glupoty, sam sie tak zaklasyfikowales. Jak czlowiek w to uwierzy to potem tak jest. Popracuj nad swoja osobowoscia. Zacznij od robienia sobie samemu komplemenzow. I zamiast mowic jestem nieinteresujacy, powiedz jestem interesujacy. Az sam w to uwiezysz. Gwarantuje pomaga, usmiechaj sie wiecej. Kazdy cos w sobie ma, nie wolno sie spisywac tak na straty.

powiem Ci tak moj kolega mowjac w ktorym zamku ,ksiezniczko straszysz uslyszal w odpowiedzi nie masz takiego konia zeby tam dojechac i co sa razem 2 lata

Każda potwora znajdzie swego amatora... Przyjdzie twoj czas tylko nie unikaj okazji a jak bedziesz stwarzać je to szybciej sie uda.