Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc chudy

Jak szybko schudnąć

Polecane posty

Gość chce byc chudy

Cześć wszystkim! Jestem chłopakiem i mówiąc krótko mam dość dużą nadwagę. Chciałbym schudnąć ale nie wiem za bardzo jak, tzn. wiem że mam mniej pić np. Coca-Coli, nie jeść frytek, ograniczyć spożycie ziemniaków, ale w internecie nie ma żadnej konkretnej strony jak w miarę szybko schudnąć (np. jakieś konkretnej diety). Może Wy potraficie mi jakoś pomóc? Może jakieś specjalne produkty jeść? Wolałbym nie faszerować się lekarstwami, bo one w jednym wypadku pomagają a w innym szkodzą.

na początek radzę kompletnie zrezygnować z frytek, coca-coli i innych podobnych rzeczy... zero fast-foodów. nie ma diety-cud :) ale od czegoś trzeba zacząć:)

Gość Ines123
Dieta kopenchadzka

w zyciu nie bierz meridy, zawiera pochodna amfetaminy... jakie sa skuti uboczne zazywania narkotyku. przeczytaj sobie w necie

wiem co nie prawda brałam tylko ja sie nie pilnujesz to za jakis czas p[rzytyjesz zpowrotem

Gość 3WERTHBFDG
chamska moze i jestes pielegniarka, ale ja jestem farmaceuta. merida jest pochodna amfetaminy!!!

Gość taaaaaaktoonaa
Po prostu zacząc cwiczyc nie baw sie w diety

Zacznij poprostu sie zdrowo odżywiac :) Ta dieta działa skutecznie! Jesz ile chcesz, tylko zdrowo. Rezygnujesz z fast foodow w 100%! Ograniczasz cukier, smażone, sosy, zageszczane mąką zupy. Jesz owoce, warzywa ile chcesz, gotujesz, pieczesz, przyprawiasz ziolami, pijesz soki, zielona, czerwona herbate(ta dziala na spalanie tluszczu). :) pozdrawiam

Mój przykład moze nie jest jakiś znakomity, ale ja nie potrzebuje chudnac- mój mąż stracił ok 20kg bez glodzenia- jadl do syta, ograniczylismy to co pisalam, na poczatek samo porzucenie fast foodów, coli zdzialalo duzo! Tu masz linka gdyby cos moglo Ci pomóc: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4299732 Jeżeli chcesz schudnac na stale- zmien nawyki, w diety nie wierze!

Gość o ja pierdziu
rycyna i woda

Gość dukan rządzi
ja polecam diete dukana przyjemna i łatwa w użyciu warto tylko wczesniej o niej poczytac i jest to dieta na ktorej na poczatku sa piekne efekty ale pomimo ich szybkiego osiagniecia trzeba je utrwalic dletego chwile trwa ale dziala i moge to potwierdzic

Koleś rusz dupę i pójdź do fizycznej roboty. Najlepiej 10- 12 h przy łopacie i od 6 rano. Daję ci pół roku i będziesz jak chucherko wyglądał. Diety... Puknijcie się w łeb! Dieta jest dla chorych, a nie dla leni...