Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyyya

Bierzecie tabl.anty jakie i ile czasu juz bierzecie??

Polecane posty

Gość kyyya

Gość ja biorę yaz
od 3 tygodni. wysyfiło mnie po nim. mam już drugiego pryszcza w ciągu 3 tygodni... kiedy u mnie norma to jeden na rok. w okresie dojrzewania w ogóle nie miałam pryszczy a teraz... :O kiedyś brałam logest 4 lata i było ok. chyba do niego wróce.

Gość kyyya
ja novynette 9 msc biore i czuje sie dobrze a wspołzyjecie bez dodatkowego zabezpieczenia ??czy z kondonem jeszcze??

Gość regulonregulon
nie wiecie, czy po odstawieniu hormonow, tradzik zawsze powraca ? ja boore regulon i jest ok, ale co jak przestame brac tabletki ?

Gość regulonregulon
biore juz 3 lata na tradzik wlasnie, zaden dermatolog nie potrafil mi pomoc, ani antybiotykami a nie tez zadnymi masciami

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja też trądzik leczyłam tabletkami...Zrobiłam sobie przerwe po trzech latach i trądzik wrócił...i musiałam kilka miesiecy znów brac zanim zniknął. Teraz planuję dzidziusia,ale tabletki w sumie brałam 7 lat. Odstawiłam 8 miesiecy temu i do dziś nie mogę zajść w ciąże i mam nieregularne miesiączki...A buzia też nie jest taka jak ma być...nie jest tragicznie ale tez nie jest dobrze...

ja mam ta obrecz nuvaring juz 4 miesiac i jestem super zadowolona:) nie trzeba codziennie niczego brac,polowa mniej hormonow:) wczesniej bralam yasmin,ale ginekloog mi powiedzial,ze generalnie juz sie go nie przepisuje (mieszkam w NL),bo bylo duzo przypadkow zakrzepicy-3 lata brania

Gość yasminelle 4 miesiące
czyli do czasu wystąpienia zakrzepicy, tabletki idealnie dobrane na podstawie badań

Mam pytanko do REBEKA 72 czy cazareete brałaś bez robienia przerw i jak długo po ich odstawieniu dostałaś normalny okres,nie krwawienie z odstawienia tylko ten prawidłowy,proszę cię o odpowiedz poniewarz też brałam mam teraz42dzień cyklu i nic...okresu niema. proszę o odpowiedz rebeka 72 lub osoby zainteresowane i wiedzące coś na temat cazareete

Gość justa838383
ja biore ponad 7 lat, najpierw minisiston, potem cilest