Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syylllllla

SPRZEDAM NOWE BOTKI Z USA!!!!

Polecane posty

Gość w opisie sie cos nie
zgadza bo jest napisane z platforma 2,5 cm a na zdjeciu widac but bez platformy

Gość Syylllllla
tyle ile mnie kosztowały 160,00

Gość Syylllllla
20 zł tak platforma jest ukryta

Gość Syylllllla
Widze ze ktoś sie podemnie podszył , z wysyłką mnie wyniosło 188zł wiec za tyle sprzedam. Mam paragon ktory dołącze. Platforma jest ukryta.

Gość niestety no
kochana reklamy ci nie zrobie a wrecz przeciwnie to botki sa mega niewygodne kto w nich da rade chodzic jest miszczem:P nastepnym razem nie kupj butow przez net chyba ze beda to kapcie:D

Gość Syylllllla
Kupuje cały czas przez neta buty bo w sklepach nie ma nic ciekawego ... jesli ktos lubi chodzic w szpilkach i chodzi to bedzie zainteresowany.. maja platforme wiec niezgodze sie z toba ze sa niewygodne , buty z platforma sa najwygodniejsze bo nie odczuwa sie duzej szpilki .

Gość vnm
nikt ci nie kupi za te same pieniądze bo to zaen zysk...mogą sobie kupic w tym sklepie....jesli bys spuściła z ceny to moze ktos by kupił...ale ty oczywiście nie chcesz byc nic stratna :O....więc ich nie sprzedasz :D

Gość dokladnie jakby ktos
chcial to kupilby sobie przez internet nowe za te sama cene. Kto wie ile razy mialas je zalozone :o

Gość Syylllllla
Tylko ten ktos by musial czekac miesiac albo wiecej a pozatym nie ma juz w takim rozmiarze!!!

Gość wstretne sa te buciory
juz na zdjeciu a w realu to napewno jeszcze gorsze paskudztwo, pewnie jak sama je zobaczylas to stwierdzilas z e sprzedasz. Obrzydlistwo, nie wiem jak mozna sobie kupic cos takiego. A ta sprzedajaca niezla jest, takie paskudztwo i jeszcze sprzedaje za tyle co kupila doliczajac swoja przesylke buehehehehehehehe bo ja tyle wynioslodobre dobre:D

za taka kwote to ja kupie ze sklepu razem z przesyłką, rozmiar 38 jest dostępny :P kupując u Ciebie trzeba było by doliczyć koszty wysyłki, jedym słowem nie opyla się :P