Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogielo mnieeeeeee

mam 40 lat -6 lat nauki przed soba a za 2 lata slub

Polecane posty

Gość pogielo mnieeeeeee

mam 40 lat -6 lat nauki przed soba a za 2 lata slub w miedzyczasie musimy zmienic mieszkanie i tak sie zastanawiam czy warto? czasami sie zastanawiam czy nie jestem za stara na to wszystko?? jak myslicie?

Nie jestes! Gratuluje odwagi:) oby wiecej ludzi potrafiło tak korzystac z zycia jak Ty, bez wzglegu na wiek:D To Twoje zycie, masz tylko jedno wiec nigdy nie jest za pózno:)

Gość KOBIETOOOOOO
spoko ;-) do nas swiat nalezy. ja mam super przystojnego chlopaka mlodszego 13 lat i zamierzam zyc z nim, a on chce miec ze mna dziecko, ktorego do tej pory nie mialam z wlasnego wyboru :-p mieszkamy za granica, jestesmy razem 2 lata. mam 38 lat ;-)

ogólnie wszystko w porządku, z małym niuansem, o 20 lat za późno...ale w życiu wszystko jest możliwe i do zrealizowania, pewien leciwy aktor i nie jest to młodzieniaszek Pazura, pokazał co można robić w wieku 85 lat

Gość pogielo mnieeeeeee
dzieki. my tez za granica i stad ta nauka he heh e;)) 5 dni w tygodniu do szkoly chodze . a slub? oboje jestesmy po rozwodach 7 lat razem i do konca nie wiem czy sie pakowac w slub.

Gość to kiedy pracujesz
skoro 5 dni w tygodniu szkoła i to przez 6 lat jeszcze ?! nie ma tam czegos takieogo jak nauka z trybie zaocznym ?

Gość pogielo mnieeeeeee
kiedy pracuje? moj facet ma firme , a ja pracuje na 3/4 etatu co i tak daje niezle pieniadze.

Gość KOBIETOOOOOO
bmblondyn- tyb juz teraz zawin sie w przescieradlo i doczolgaj na najblizszy cmentarz :-0 :-p :-p

nie do zrealizowania pomysł, żona by mnie prędzej zayebała, jakbym chciał zrealizować.

Gość NAJLEPSZA JEST
na jedno wychodzi: tak czy siak cmentarz :-p :-p :-p