Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martka1987

Po czym beda szybciej rosły włosy?

Polecane posty

Gość martka1987

Pije pokrzywę masuje glowe bo bardzo zalezy mi na szybkim wrrroscie wlosków. Obcielam je niedawno bo byly w fatalnej kondycji a teraz znow marza mi sie dluuugie włosy :( Co moze przyspieszyc ich wzrost?

Gość martka1987
cierpliwośc hmm... w moim przypadku moze byc z tym problem ;)

Słuchaj ja kiedyś robiłam, sobie płukanke z piwa na włosy i strasznie ale to strasznie szybko po tym rosły mi włosy powaga. Teraz mam prawie do pupy już. Po za tym polecam Skrzyp polny, pogrubia pasma i dodaje im objętości, zawiera krzemionkę - jeden z budulców włosa. Przyspiesza wzrost. Może sprawić, że w ciągu kilku miesięcy włosy urosną o kilkanaście centymetrów. Słyszałam, że ponoć drożdze są jeszcze, dobre. Działają na porost włosów, i po za tym dobrze wpływają na cere.

Gość martka1987
innaboinnainaczejx a jak robiłaś ta plukanke z piwa? i jak czesto stosowalas? Piffka nie lubie wiec do wlosow jak najbardziej moge je zastosowac bo jakby trzeba bylo pic to nieeee :/

Po prostu podczas mycia włosów. Najpierw je zmoczyłam. A potem polałam szklanką piwa, całe włosy. Następnie przez 5 min, robiłam taki lekki masaż, starałam się tak wmasować to piwo, w skórę głowy. No a potem już normalnie, spłukałam to i umyłam włosy szamponem. Płukanie włosów piwem powoduje, że włosy szybciej rosą, są zdrowe i silne. To wszystko za sprawa chmielu. Piwo zapewnia włosom miękkość i ułatwia ich układanie. Pamiętaj, aby używać piwa ogrzanego, nie prosto z lodówki.

piwo tak dziala bo zawiera drozdze i potem wlosy rosna jak na drozdzach:p

Gość martka1987
Dzieki Zaczynam wiec od dzis kuracje chmielowa ;) chcialabym zeby do wakacji podrosly mi troche Bo w zimie to i tak zawsze pod czapka i szalikiem sie chowaja ale na wiosne i w lecie fajnie by bylo pokazac piekne dlugie wloski Jak macie jeszcze jakies inne sposoby to piszcie!!!