Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtytytytyt

byłą dziewczyna-problem

Polecane posty

Gość gtgtytytytyt

Spotykaliśmy sie i ni ebyła dziewicą mowiła tylko że pierwszy raz miałą na imprezie po pijanemu i ze nie pamiętała.A po rozstaniu ona mi pisze,tzn zwierza się,że.Ona tak powiedziała bo spanie zkimś po pijanem bylo bardziej trendy.I to byl gwałt a gwałt to wstyd lipa,obciach.Wolała być wyzwoloną laską niż spaczoną z problemami.I że to ja byłem jej pierwszym że mi zaufała.I mi sie zwierza,nie wiem czy to manipulacja czy nie.Pisze że pierwszy raz na dyskoteke poszła ze mna ze wczesniej z domu nie wychodziła.Faktyczni ebyla dziwna,ale nie wiem czy to nie ściema

Gość gtgtytytytyt
trzyma isę to kupy ale nie wiem. I oczyiście wszystko mi wypomina.To jak prosiła mnie w klubie zebym odprowadził ją do toalety bo sie bała a ja nie chciałem.To jak kiedyś miałem po nia przyjechać w nocy i nie przyjechałem. Wkurwiła się wtedy pamiętam.Nie mielismy 5 miesięcy kontaktu ,zero i ona mi to pisze teraz

Gość gtgtytytytyt

Gość fujarka maleńka
raczej nie sciemnia, ma nieźle zrytą psychę, a Ty nie masz jaj.

Gość a ja się dziwię że zaufała
takiemu debilowi :o fakt jaj to Ty nie masz :/ a myślisz ze gwałt to taka fajna sprawa i gada się o tym tak po prostu?! Zresztą widzisz jak to jest wyznała to Tobie a Ty zastaniwaiasz się czy to nie manipulacja, węc dziwisz się że o ym nie mówi?! Silna dziewczyna nie chciała tego przerzucać na innych to niosła w sobie, moze chciała zacząc od nowa z Tobą i trafila na ciote, niewątpliwie ma dziewczyna pecha.

Gość a ja się dziwię że zaufała
pisze po zerwaniu, bo może nie dało się z Tobą rozmaiwać. daj jej spokój może trafi na faceta wartego zainteresowania.

Gość jak się odważyła opowiedzieć
to pewnie cię kocha. ot tak się o tym nie opowiada.

Gość kołopigwania
wypomina Ci bo nie jesteś odpowiedzialny, a ona takiego mężczyzne potrzebuje, uwierz dla kobiety seks (a co dopiero gwałt) to bardzo ważna, intymna sprawa, jeśli nie masz siły by z nią byc to dajcie sobie spokój, bo bedzieci się ranić, sorry ale nie wydajesz mi sie dojrzały na tyle by być z kobietą po przejściach.

Gość hohoh ale mann
To jak kiedyś miałem po nia przyjechać w nocy i nie przyjechałem. u mnie byłbyś spalony :O dziewczyna Ci sie zwierzaa Ty nas pytasz czy to prawda? Przeciez to widać po tonie głosu, postawie przyjetej podczas rozmowy, widać czy ktoś to przeżył czy udaje. A może Ty jesteś manipulantem i mierzysz swoją miarą?

Gość hohoh ale mann
a po co to teraz roztrząsać?