Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89calineczka89

czeste wizyty w toalecie POMOCY

Polecane posty

Gość 89calineczka89

Mam 20 lat i bardzo często chodzę do toalety. piję mało płynów a muszę chodzic siku co godz., a nawet co 30 min. Przy odawaniu moczu nic mnie nie piecze ani nie boli. Może powinnam kupic jakieś tabletki, jesli tak to jakie są dobre na te dolegliwości??

Powinnaś pójść do lekarza koniecznie i porobić wszystkie wyniki tzn. krew i mocz i cukier we krwi. Sama nic nie bierz.

Możliwe że możesz mieć objawy zapalenia pęcherza. Ja tak miałam! Tylko że wlaśnie takie objawy zaniedbalam a potem doprowadziłam do ostrego stanu zapalnego! Idź do lekarza po skierowanie na badania

Gość JaD
Pewnie masz zapalenie pęcherza, ja kupuję sobie na tą przypadłość tabletki UROSEPT i zawsze pomaga :) Ale jeżeli zdarza Ci się to często to musisz poradzić się lekarza i zrobić badania moczu

rodzilas juz?? niektore kobiety po porodzie maja potrzebe czestszego oddawania moczu a moze przyjmujesz jakies leki lub pijesz ziola - przeczytaj ulotki - moze sie okzac, ze sa moczopedne

to moze byc pecherz, dobry jest sok z zurawiny ale idz do lekarza, ja mialam przepisany furagin i jak reka odjal. najpierw musisz znac przyczyne, wyleczyc a pozniej zapobiegac, popijac soczek :)

Gość 89calineczka89
nie rodziałam i takż nei piję rzadnych ziół. spróbuję tych tabletek urosept jsk nie pomoże pójdę do lekarza.