Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenkaaa34

ujędrnianie biustu

Polecane posty

Gość elenkaaa34

moje piersi z wiekiem staly sie troche obwisle, mam przez to kompleksy, czy jest jakis dobry sposob na ujedrnianie biustu ? Znacie jakis cudowny srodek ?

Gość elvirraelk
ja mialam podobny problem, myslalam juz nawet o operacji plastycznej, niestety to ponad moj budzet, ale kolezanka polecila mi pewne tabletki z internetu no i zamowilam, po miesiacu brania efekty byly juz widoczne okiem mojego meza, teraz jestem zadowolona ze swoich piersi, o tych tabletkach poczytac mozesz tutaj: http://skocz.pl/breastfast

Gość bazyliaaaa
ja stosowałam krem z avonu i muszę powiedzieć że to totalna porażka, najlepsze ujędrnianie biustu miałam po siłowni, wystarczy trochę ćwiczeń na klatkę piersiową, tak jak to chlopacy ćwiczą, z 4 serie po 15 powtórzeń średnim ciężarem do tego rozpiętki i po takim treningu na ujedrnianie biustu w domu jeszcze masaż chłodnym prysznicem, polecam

Gość Alicia :)
a ja polecam mezoterapie biustu- zabieg troszke bolesny ale efekty juz po tygodniu. Ujedrniona i nawilżona skóra piersi oraz zlikwidowaly mi sie rozstepy. Moj facet tez jest baaardzo zadowolony i po pierwszym zabiegu powiedziałam mu zeby mi dałozyl na kolejny zabieg, skoro tak mu sie podoba :) koszt to jakies 200 zł w Medicorze w Krakowie. Miałam juz 2 zabiegi a kolejny zrobie pewnie dopiero po wakacjach- tak dla podtzrymania tego wspaniałego efektu :)