Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wroclaw - Darekk

Baba dla sexu potrafi porzucic swoja rodzine a nawet dziecko

Polecane posty

Gość Wroclaw - Darekk

Wlasnie dowiedzialem sie ze moj przyjaciel zostal sam z coreczka bo jego zona (tfu!!) poszla w tango z, a jakze, jakims poznanym przed 3 (slownie: TRZEMA) miesiacami przystojnym gachem. Kolega juz od jakiegos czasu rozmawial ze mna na ten temat w pracy, bo podejrzewal ze zona go zdradza bo (mowil ze stala sie dla niego z dnia na dzien oschla i zimna) jej zachowanie wobec niego stalo sie bardzo dziwne. Podobno teraz jak spieprzyla powiedziala mu tylko ze poznala jakiegos kolesia z ktorym czuje to czego z nim niby nigdy nie czula i ze za nim szaleje a coreczke (3 letnia!!) zostawia mojemu przyjacielowi bop jak to ujela "ona nie jest zbyt dobra w wychowywaniu dzieci i ze ona (coreczka) napewno "i tak woli zostac z nim bo on (moj przyjaciel) sie z nia bardzo zzyll". Po prostu rece opadaja nawet nie wiem jak moge realnie mu pomoc, bo gadanie to wiadomo nic tak naprawde nie da. Kolega jest zalamany ale powiedzial ze i tak by corki nie oddal, wiec tyle z tego dobrego. Mowil tez ze widzial tego goscia 2 razy i 3ci jak szedl z jego zona i gosc rzeczywiscie jest przystojny a ona widac ze jest w niego zapatrzona. Zalosne :(

Gość Lilly Evangelin Ewellin
co za wredna macocha! biedne dziecko pewnie pyta o mame :( mam nadzieję, że to prowo:( 😭 ...taką 3 latkę zostawić...:( bo męża to jeszcze rozumiem, ale dziecko?

Gość Pandorka Bluesowa
a co jak Edzia może to inne też chcą !

Gość to dokładnie tak jak chłop

nie mnie oceniać czyja to wina, tym bardziej że prawdopodobnie to prowo. Jednak takie sytuację się zdarzają a ja nie będę trzymać strony osoby, ktora porzuca dziecko dla kilku chwil przyjemności. I nie ważne czy facet zawinił czy jej odbiło...

Gość 222222
no i co z tego, faceci też często tak robią...

Gość 222222
... a jak baba ucieknie to od razu wielkie halo :o

sa takie sfery do których kobiety są stworzone. Nawet układ hormonalny za pewne stany ducha odpowiada np. oksytocyna, dlatego matka zawsze będzie bardziej związana z dzieckiem (a przynajmniej powinna być) niż ojciec. Jesteśmy do tego przygotowane fizycznie i emocjonalnie przez nature, mężczyźni muszą się tego nauczyć... Co nie znaczy, że popieram facetów rzucających swoje żony ... często ciężarne żony ...😠

Gość 222222
ojej a jak faceci odchodzą od kobiet to co kobieta ma dziecku powiedzieć? dokładnie taka sama sytuacja...

Gość 222222
e tam hormony oksytocyny, rodzic to rodzic nieważne czy ojciec czy matka, jak myśli głową a nie tym co ma między nogami to płeć nie ma znaczenia...

Gość Lilly masz racje
kto jak kto ale kobieta powinna kochac (tym bardziej wlasne rodzone!!!!!!!!) dziecko, na dodatek dopiero paruletnie :o Ale nie, oczywiscie jakies kuuzwa "emocje wrazenia itd itp" i inne bzdety sa dla was wazniejsze :o wazniejszy jest porzadny kutas w tylku niz wlasne kochajace bezbronne dziecko.. Zenua

Gość 222222
tak??? a facet już nie powinien kochać swojego dziecka???? a co on gorszy czy jakiś niepełnosprawny??? wkurza mnie takie coś, facet może odejść do młodszej zgrabniejszej takiej czy innej a jak kobieta odchodzi to od razu halo... :o

Gość blackpearl20
Faceci sami biorą sobie takie kobiety, a potem mają pretensje do całego świata... Widziały gały co brały?

Gość Tears and Rain
Jak chcesz pomóc koledze to wez go do baru sie upic. A potem proponuj mu wyjscie raz na jakis czas, moze pozna bardziej wartosciowa kobiete. Jezeli ma dziecko z kim zostawic (babcia, dziadek?) to przydaloby mu sie wyjsc z kolegami na piwo czasem, zeby nie czul sie samotny i mial mozliwosc poznania ludzi. Skoro zona potrafila bez problemu zostawic córeczke to jakas jedza z niej i oboje lepiej na tym wyjda jak jej nie bedzie.

Gość 222222
Tears ma rację i to jedyna sensowna rada :) tyle że autorowi nie chodzi tu o radę tylko o to jakie to baby są wstrętne że porzucają dzieci :o oczywiście zgadzam się z tym że to jest podłe, ale zarówno od strony faceta jak i kobiety, nie cierpię jakiegoś takiego durnego szowinizmu :O:O:O

Gość dziecko skończy 20 lat
pójdzie na studia i w głębokim poważaniu będzie miało matkę i ojca. Jeśli Twój przyjaciel zadba o nią, to nic nie stoi na przeszkodzie, by mała miała radosne dzieciństwo, a jej matka może przecież ją odwiedzać, płacić alimenty, zabierać na święta - tak się wychowuje wiele dzieci, których rodzice się rozwiedli i nie ma żadnej tragedii.

Gość dziecko skończy 20 lat
Z prawami ojca nie jest dziś tak źle, jak jeszcze parę lat temu, ojciec może żądać nawet połowy (ani godziny mniej) czasu w tygodniu jaki może spędzać z dzieckiem, zresztą w tej sytuacji chyba matka wcale nie chce pełnej opieki i to się da udowodnić.

Gość o.....nie
Choć nie myślę bronić matek, które pozostawiają swoje dzieci ojcom, to tym bardziej w tym względzie nie mam zamiaru bronić ojców, którzy już tak przywykli do tego schematu, że dla wielu jest to normalne. Nie wgłębiając się w temat dziewczyny pozostawionej w ciąży albo z dzieckiem z niepewną sytuacją, zmarnowanym życiem, w sytuacji bez wyjścia i skazaną na "wieczną" pokutę przez jakiegoś niedojrzałego IDIOTĘ! To nikogo nie razi, to niby jest normalne (z jakiej racji???!!!) Ale jak tylko sytuacja się odwróci, co jest ewnementem w naszym kraju, cóż za wielkie oburzenie .... zwłaszcza wśród facetów, dla których pozostawianie nawet nienarodzonych jeszcze dzieci to normalna rzecz i co gorsze nie widzą w tym nic złego. Czas uciąć stereotypy krzywdzące kobiety i dające przyzwolenie facetom na takie postępowanie!! Twojemu koledze szczerze współczuję, bo nie łatwo mu będzie, ale jak sobie pomyślę ile kobiet boryka się z tym problemem na codzień, to nie mogę wytrzymać, aby nie udzielić ABSOLUTNEGO POPARCIA(!!!!) .......222222 .....!!!!! 222222