Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemmm

mam beznadziejna sytuacje

Polecane posty

Gość nie wiemmm
wiem ze wszedzie teraz tak jest,nigdy nie sprzatalam ani nie pilnowalam dzieci ale nie potepiam ludzi,ktorzy to robia,jestem zniesmaczona jak ktos pisze jakie to ma priorytety:o

Gość njebjesko
oj tylko nie do anglii dziewczyno,ja załuje ze kiedykolwiek sie zgodziłam ,rasizm!razizm!na zmiane z dyskryminacja:( tu dopiero robia błoto z mózgu!powodzenia w polsce,dasz rade:)

Gość do jakiej wspolpracy
ja ez nie potepiam ludzi ktorzy srzataja czy pilnuja dzieci sama to robilam i napisalam ze mam inne priorytety bo tak jest i niestety bez dobrej znajomosci jezyka,znajomosci i szczescia ciezko o cos na prawde dobrego.

Gość nie wiemmm
wiecie co?wszystko zalezy od cholernego szczescia!

Gość nie wiemmm
masz racje

Gość njebjesko
nie pomoze ci znajomosc jezyka,jesli trafisz na podlych ludzi:( życie jest do doopy!

n pewno cos sobie znajdziesz tylko trzeba czasu i troche wysilku. ile masz lat?jaka szkole skonczylas?

Gość nie wiemmm
jestem po ogolniaku,mam 22 lata,odkladalam studia i wkoncu nie poszlam,zreszta nie zaluje,teraz kazdy pajac moze miec magistra,dawniej zeby zeby dostac sie na studia trzeba bylo znac lacine,geometrie,teraz kazdy matol dostaje sie na studia,jakies durnoty ida na PSYCHOLOGIE!!!liczya sie tylko znajomosci i kasa,inteligentni i wartosciowi ludzie nie maja pracy a jakies tluki dzieki tatusiowi zasiadaja na wysokim stanowisku,zalosne:o

nie ma co sie denerwowac bo to nic nie da trzeba wziac sie w garsc i walczyc:) a Twoj chlopak pracuje?

Gość nie wiemmm
pracowalismy w jednej firmie,oboje nie pracujemy:(