Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airetkaf

Szesciopak na brzuchu? Co ona robi?

Polecane posty

Gość airetkaf

Nie jestem jakas chodzaca ikona seksu, nie podobam sie na ogol kobietom.. nigdy nie mialem powodzeniach u nich, ale bedac ostatnio na basenie, plywalem sobie.. nagle laska dosc hot ! probowala ze mna rozmawiac i zaczela mi nagle pierd.. o moim brzuchu.. po prostu to olalem, ale ona ciagle probowala. splawilem ja delikatnie.. dlaczego laski sa tak tepe? czy ten brzuch na prawde je jara? lol

Gość nananananananananaaa
raczej jara to co pod nim :D

zadziwiające zjawisko. facet bez szczególnego powodzenia (jak sam przyznaje) spławia dosć hot! laskę, ktora sama do niego podchodzi i zaczyna rozmowę :D a potem będzie jeczał czemu go żadna nie chce :D

Gość airetkaf
hmm.. szukam wartosciowej kobiety a nie jakiejs ktora sie zainteresowala moim szczesciopakiem. poza tym styl z jakim ze mna rozmawiala przerazil mnie ;P nie umiem tego opisac.. po prostu gadala glupoty lol

Gość airetkaf
zawsze lubiłem rozmawiać z chłopakami i zastanawiam sie czy bardzie nie lubie chłopców.

do autora:) nie wiem jakich to ta hot babka słow uzywała..ale szczerze? tępy to jestes chyba TY. razem z tym swoim "sześciopakiem" -co to za tekst w ogóle? Żal.....:(

Gość airetkaf
powiedzialem tak zeby kazdy wiedzial o co chodzi.. moze chcialas abym napisal ze mam umiesniony brzuch? mozna miec umiesniony ale mozna nie miec kaloryfera/szczesciopaku czy jakkolwiek ty to tam sobie nazywasz....

Gość airetkaf
@old enough btw Ty uzywajac w konwersacji ze mna slowo zal tez zostalabys splawiona, niezaleznie jak piekna bys byla =]

Gość mnie wystarczy naduzywanie
lol w zdaniu. dobrze chlopczyku, ze ty masz wymagania co do inteligencji kobiet, zwaz tylko na to, ze taka inteligentna kobieta chce mezczyzne na poziomie a nie chliopaczka z kolokwialnym jezyczkiem ;)

śmieszy mnie to co piszesz..:) powaznie.. nawet nie chce mi sie kontynuowac tej "dyskusji". a i odpowiem na Twoje pytanie.... tak. powienienes napisac, ze masz umieśniony brzuch. reszta okresleń brzmi w tym watku kolokwialnie. zastanów się jeszcze nad sobą, zanim powiesz o kobiecie, ze jest tępa. twój zasób słownictwa wskazuje "zapewne"-według Ciebie, na jakąs wysoką lokatę IQ? prosze...nie odpowiadaj.