amicitia 0 Napisano Luty 23, 2010 Witam Was serdecznie! Mam do Was pytanie, jak długo braliście tabletki antykoncepcyjne i czy po odstawieniu nie mieliście problemu z zajściem w ciążę?? Ja już biorę kilka lat i chciałabym za jakiś czas starać się o dziecko. Drugie moje pytanie jest takie, czy przez okres brania tabletek antykoncepcyjnych zmieniał Wam się dzień, w którym pojawiał się okres z odstawienia, czy zawsze to był ten sam dzień i czy co miesiąc był tak samo obfity? Dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwcowa mama.... Napisano Luty 23, 2010 Ja odstawiłam tabletki w lutym 2008 i od tamtego czasu praktycznie staraliśmy się o dziecko. Jednak pojawiły się problemy bo miałam straszne torbiele na jajnikach, które uniemożliwiały mi zajście w ciążę. Udało się dopiero we wrześniu 2009 czyli 1,5 roku po odstawieniu tabletek. Mi się wydaje, że nie ma reguły - moja koleżanka odstawiła tabletki i 3 miesiące później zaszła w ciążę (ma bliźniaki). Na drugie pytanie niestety nie odpowiem ci bo już nie pamiętam jak u mnie było. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach