Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka000390

co mi jest?????

Polecane posty

Gość kafeterianka000390

Nie wiem co mi jest... wczoraj bylam w sklepie ze swoim chlopakiem, nagle zrobilo mi sie slabo, osunelam sie n kolana, mialam otwarte oczy ale widzialam tylko ciemnosc. nie moglam stanac na nogi, nie mialam sily wypowiedziec slowa... dzieki bogu byl ze mna moj chlopak wzial mnie na rece i zaniusl do domu... co mi moze byc? prosze poradzcie

Gość kafeterianka000390
:( widze ze tu sami zdrowi i nikt nic nie napisze

Gość Road House
może katapleksja / narkolepsja wpisz w google, oglądałam ostatnio program o tym, m.in.: Katapleksja jest epizodycznym stanem polegającym na utracie funkcjonowania mięśni, licząc od niewielkich osłabień (jak np. bezwład szyi, albo kolan, obwisłość mięśni twarzy, albo niezdolność do wyraźnego mówienia), po całkowite upadki ciała. ale musiałaabyś mieć takie stany częściej, jedno zasłabnięcie może być przyczyną wielu chorób...

Gość kafeterianka000390
dodam ze dosc czesto dretwieja mi rece albo lapia skurcze w stopach, czesto jest mi slabo ale to co wczoraj sie stalo to mnie przerazilo

Gość kafeterianka000390
mysle ze pojde na badanie krwi moze cos sie okaze...

Gość bulionette
moze masz raka?

Gość e-cinka
internista-badania

Gość kafeterianka000390
chcialam sie tylko dopytac jaka moze byc tego przyczyna, czy moze ktos zna takie przypadki, bo troche sie boje

Gość pissingauuu
homofobia w hiermarketach

Gość e-cinka
moze byc mnostwo przyczyn od blahych po powazne ,nikt ci tu niczego madrego nie wymysli..... pierwsza mysl jaka sie nasuwa to ciaza :P ,oslabienie zimowe-moze anemia...albo zwiastun jakiegos chorobska

Gość raczej problemy z krążeniem
stąd mrowienie w nogach, i "czarno przed oczyma" niedotlenienei mózgu dobrze by było sprawdzić czy nie masz problemów z sercem: ekg oraz zrobić badanie krwi by wykluczyć anemię lub cukrzycę

Gość raczej problemy z krążeniem
sprawdz też ciśnienie krwi

Gość doktorek amatorek
Mało piszesz, a moze jesteś w ciąży? Leczenie na odległość, to tak jak wrózenie z fus. Lekarz musi Cię zbadać ciśnienienie, puls to są badania doraźne. Jeśli będzie w normie to morfologia, mocz, ekg nie możesz bagatelizować bo może to być poważne schorzenie etc.......

Gość masz racje
autorko, ja mam nieraz to samo, również zdarza mi sie w tranwaju jak jest zatłoczony - to jest na tle nerwowym , naprawde - lekarz mi tak powiedział, badania były super wyniki, brałam tabletki na uspokojenie i mi przeszło