Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolineeeeeeeeeeeeee

co zrobić z uzywanym ubraniami

Polecane posty

Jestem maniaczką ubrań, ale w wielu już nie chodzą. Są nadal modne i markowe. Chciałabym je komuś dać. Nie chcę wystawiać na allegro i zarobić 30 zl lub wrzucac do konteneru, zeby trafily na ciucholand. Nie chce rowniez klasc przy smietniku, bo zbieraja to osoby, ktore biora wszystko co lezy. Zalezy mi, zeby trafily do konkretnej osoby, ktora, by tego chciała. Macie jakiś pomysł.

Gość majka kowalikkk
a co to za rzeczy.ja mam rozmiar 36-38.

Gość Blekit Oka
Ja bym chętnie skorzystała mam rozmiar 38

ja też Mam mase szpilek, głownie Zara, r. 39 Niestety miałam kontuzję i chodzenie w szpilkach bardzo męczy mi stawy. Nie mam co z tym zrobić, a szkoda mi wyrzucić, bo wiem, ze ktos moze miec z nich pozytek

Gość Blekit Oka
Jak co to ja się piszę na twoją listę...chętnych

podaj mi @ mieszkam w wawie btw ale moge przejsc sie na poczte ;)

Gość majka kowalikkk
A jakies ubrania do oddania masz bo ja bym chetnie skorzystala jak nie masz co z nimi zrobic.Rozmiar ubrań mam 36-38 a rozmiar buta 39.

Gość Blekit Oka
I ty tak naprawdę chcesz oddac?? chyba masz naprawdę dużo pieniąchów??(nie wnikam w to)

http://picasaweb.google.pl/111888192239151759217/Buty# Tu jest część butów, bo miałam zrobić auckję na allegro, ale dałam sobie spokój. Więc ubrania i buty są w takim stylu, jak komuś to pasuję, to zrobię paczkę i wyślę

Gość Blekit Oka
butki ładne ale co z tego jak ja mam 38 :/

im więcej masz, tym więcej chcesz ( i tym masz większe potrzeby ) więc to takie cholernie błedne koło nie dające szczęścia. Nie powiedziałabym, ze mi sie przelewa

Gość miłosnik stoppp
Piękne masz stópki , naprawde :)

Gość ładne te buty zwłaszcza
brązowe , ale ja też mam 38 😭 a ciuszki jakie ?

36 dodałam ten wątek do obserwowanych, napiszcie maile to odezwę się, podacie adres i wyślę Pozdrawiam ciepło

Gość majka kowalikkk
SLICZNE BUCIKI.A ja mam rozmiar 39.Jak dla mnie.

Gość Idzika12
Caroline Butki piekne, nawet mój rozmiar podobnie jak i ubrań. Byłabym chętna . Hm, ale tu tyle chętnych że nie wiem czy dla mnie starczy. Może choc jedena bluzeczka czy icos innego.

Gość Blekit Oka
kasia87buziaczek@gmail.com

Gość majka kowalikkk
Ja tez mam rozmiar ubran 36.Bardzo bym chciala dostac jakies ubranie.Jakies moze spodnie i bluzke i te sliczne buciki.

Gość sigmaalfabetagamma
ja też mieszkam w wawie...mam 169 cm wzrostu rozmiar 36-38 ciuchów raczej S wrzuciłabys fotki tu?? czemu nie wystawisz na allegro?? ja kocham ciuszki chętnie przygarnę , nie muszą być modne bo lubie też nietypowe ubranka , masz jakieś sweterki/bluzy??

Gość majka kowalikkk
brunetka_84-mr@tlen.pl

Gość er5thgfd
bożżżżżżżżż zanies je do domu dziecka!!!!!!!!!!co za

Gość majka kowalikkk
brunetka_84-mr@tlen.pl to moj adres.

''BOŻŻŻŻ'' ????????? szpilki do domu dziecka ????? fajnie masz

Gość czarna277
buciki śliczne..co z tego kiedy ja noszę 41 ;) ale ktoś skorzysta...naprawdę śliczne :)

Gość jkijki
w Domu dziecka 18 chętnie je przygarna ............ale raczej zabiorą je opiekunki. Niestety

wysłałam Wam dziewczyny maile na kasia i brunetka. Postaram się zgarnąć do paczek jak najszybciej Pozdrawiam

Gość Idzika12
Chętnie przygarne jakąs bluzeczke ,marynarke albo buty,tylko nie te z czubami.Jakos takich nigdy nie lubiłam i nie miałam ani jednej pary mubi125@wp.pl

Gość makalajka
mega fajny pomysł z tymi ciuchami

Gość Blekit Oka
Też uważam że super pomysł... ja tez taka jestem że co mam to oddaję... po dziecku wszystki ubranka oddaje za darmo tym matko co chcą je oddemnie.. nawet wóżek oddałam kojec i nie żąłuje że za to mogłam pieniążki zgarnąc.. bo ja jestem tego zdania że jak coś komus dam to kiedyś los też mi sprawi niespodziankę..Bo mam dużo koleżanek o odsprzedają albo porzyczają....

Gość testorowa
Wielkimi krokami zbliża się, więc kolejna edycja naszej wymiany ubranek, ciuszków, łaszków czy jak chcecie tak nazwijcie. Przeglądamy swoje szafy i zakamarki domostwa. Zabieramy ze sobą wszystko to co nam tylko zawala już miejsce. Przynosimy na Ciuchowisko. Kładziemy na wspólną stertę a z przyniesionych przez inne osoby rzeczy wybieramy te które nam się spodobają. Zabieramy ze sobą tyle ile zdołamy unieść z tego co wpadło nam w oko. Spodobało się na wymianie - przekazujemy info znajomym, niechaj nas przybywa:) Rzeczy, które się ostaną zostaną przekazane, jak zawsze, potrzebującym. Wybierasz się na Ciuchowisko? Dołącz do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/424956190907572 Będą też z nami, jak zawsze wystawcy rękodzieła. Zgłoszenia o chęć uczestnictwa od wystawców przyjmujemy pod adresem mailowym ciuchowiskowymianaubran@gmail.com - na miejscu każdy wystawca dostanie do swojej dyspozycji stolik :)