Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotniczapolska

alkohol na pokładzie PLL LOT pomocyyy

Polecane posty

Gość lotniczapolska

hej, pierwszy raz będę lecieć lotem. mam bilet w taryfie grey, ale nigdzie nie mogę znaleźć warunków taryf lotu. piszą, że na pokładzie będzie posiłek (kanapka) i dostępne alkohole. Czy za alko trza im płacić, czy serwują to w cenie biletu? Pomóżcie pliiiz.

Gość lotniczapolska
halooooooo

Gość gametka
nie wiem, jak w locie, ale w lufthansie na krótkiej trasie dostaje się kanapkę albo snaka, a do picia wode/sok/kawe/herbate; alkohole się płaci samemu

jak masz posiłek w cenie to pewnie będzie do tego kawa/herbata i zimne napoje. alkohol pewnie osobno płatny ale nie jestem pewna

Gość lotniczapolska
ok, czyli dalej nie wiadomo :D może ktoś ma jakieś pewne info? Nie chce wtopic na jednym browarze za 10 euro :D A w ogole orientujecie się jakie tam są ceny?

Gość sodoma i gomora
a musisz koniecznie doić browary w samolocie ? Jak Ci tak spieszno do wypij duszkiem ćwiartkę przed odlotem :classic_cool:

Gość o rzeszty
jak masz watpliwosci to albo zapytaj stewardesy, albo po prostu nie pros o alkohol, juz nie wytrzymasz o suchym pysku te pare godzin?

Gość trq
w locie nie placi sie za posilki i napoje, rowniez za alkohol. latam srednio co tydzien wiec troche sie orientuje

Gość dcfvgbhnjm
[zgłoś do usunięcia] sodoma i gomora a musisz koniecznie doić browary w samolocie ? Jak Ci tak spieszno do wypij duszkiem ćwiartkę przed odlotem 15:40 [zgłoś do usunięcia] o rzeszty jak masz watpliwosci to albo zapytaj stewardesy, albo po prostu nie pros o alkohol, juz nie wytrzymasz o suchym pysku te pare godzin? ----- jestescie z jakichs rodzin alkoholikow czy co? :O jak sie placi za bilet gdzie moze byc wliczone w cene to dlaczego nie korzystac? tylko patologia moze myslec w kategoriach patologii :O

Gość lotniczapolska
A są jakieś narkotyki np. trawka bo buszka bym wyłapała :)

Gość lotniczapolska
oo super, w końcu ktoś oblatany a po ile przypada na łeb? mogę zabrac na pokład ćwiarteczkę w razie czego ?

Gość gametka
Swoją drogą to faktycznie dość dziwny problem - ostatnie, o co bym się martwiła, to to, czy mogę sobie zrobić głowę w samolocie :)

Gość lotniczapolska
Myślicie że mogę opitolić cały barek z samolotu ?

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
ale pierolnieci ludzie sa:DJuz przed lotem zastanawia sie czy alko za darmo bedzie:DPolecisz to zobaczysz!Ja po jednym winku w samolocie bylam juz pijana bo jakos mocno wali alko tam u gory:DZalalam nowa kurtke tym winem i stewardess przyszly z sola i zimna woda i pomagaly czyscic...obciach jak cholera:-O

Gość lotniczapolska
niech mi w końcu ktos kompetentny odpowie czy podają alkohol za darmo ile przypada na głowe czy mozna wnieśc własne zapasy na pokład czy do toalety sa kolejki

Gość lotniczapolska
nie rozumiesz że chce wiedziec z góry czy za darmo czy nie? bo jak zamówię i każą płacic to w tyłku mam ich alko , wezmę swój

Gość kod P S T
nie mozesz wniesc nie tylko wlasnego alkoholou na poklad ale zadnego plynu! takze perfum! pamietaj o tym

Gość kiok
Tak to jest jak wies dopada samolotu zamiast traktora:O

Gość nie nie podaja
za alko placisz dodatkowo, kup sobie w strefie wolnoclowej jakies piwo i tyle skoro bez piwa nie mozesz dwoch godszin wytrzymac kurwa:o albo wykup se kurwa biznes klase i tam sie nadoisz do oporu:o

Gość trq
cwiarteczke mozesz wypic o ile kupisz ja w strefie wolnoclowej (przed nia jest kontrola z rentgenem bagazu i nie mozna wnoscic plynow). teoretycznie chyba nie mozna pic swojego alkoholu na pokladzie samolotu jednak polak potrafi i nie jeden juz obalil flaszeczke podczas lotu. ale od stewardessy mozesz wziac tyle napojow ile Ci sie podoba, zawsze mozna tez poprosic o dokladke. odmowi tylko, jezeli bedziesz sprawiac problemy swoim pijackim zachowaniem:)

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
sluchaj nie wiem dokad masz zamiar frunac bo ja do stanow zjednoczonych lecialam i zadnych plynow nie wolno bylo brac na poklad!nawet tuszu do rzes a wiec co ty pierdolisz?Za wino nie placilam a lecialam lufthansa.

Gość nie nie podaja
kod pst co ty pierdolisz:o kurwa po odprawie w pizdu idziesz do baltony i nie tylko mozesz wniesc ale i wypic w samolocie kurwa co za cepy pieprzone tutaj popisuja:o

Gość lotniczapolska
Myślicie że mogę wlać sobie w gardło litra przed odlotem i wpuszczą mnie naprutą na pokład ?

Gość nie nie podaja
do stanow lecialas i nie wiesz pindo ze w baltonie masz dwie strefy cenowe?:D pipo i ze spokojnie wnosisz sobie na poklad plllot cala torbe? no chyba ze sie kurwa przesiadasz we frankfurcie to gorzej bo szkopy traktuja to jako odrebny lot al jak do stanow lotem lecisz to kupujesz i wnosisz co chcesz na poklad:o

Gość Filaki
Oj opowiadaja Ci tu głupoty, widać sami oblatani w temacie :/ Na pokładzie samolotu masz normalnie posiłek kanapke i kawe lub herbate i zimny napoj cola, wino, piwo Ja zawsze biore kawke i pozniej wino w takiej malutkiej butelce ( od razu Ci ja odkrecaja) piwo jest w małych puszkach Lepiej sie spi ;)

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
ale do stanow zjednoczonych zadnych plynow na poklad brac nie wolno kurwa wiem o tym! Przez ten 11/9 bo kurwa mozesz bombe skonstruowac plynem nie.

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
chryste lepiej nic nie pij w samolocie, jakie ja miałam sranie potęzne po tym winie, wstyd przed współpasazerami, szczęscie ze leciałam z arabami bo bym sie spaliła

Gość defr
Dlatego wlasnie czesto doplacam do biletu innych liniii, aby nie leciec z polaczkami, co ledwo wsiada do samolotu, a juz przywoluja stewardessy i chca gorzaly:O:O

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
z Düsseldorfu lecialam debilu i wlasnie szkopy na to nie pozwalaja.Ulzylo ci debilu?

Gość lotniczapolska
gdy tylko rozsiąde się w futurystycznym fotelu LOTu zrobię z plasteliny kubeczek i naleje do niego wódki przemyconej w sztucznych piersiach bede udawać że karmie dziecko wtedy popuszcze ambrozjii z suta. zagryzę go ogórkiem kiszonym za 7 zł za kg z Lidla rozkoszując się zawiścią stjułardess