Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nol nol nol

czy samoopalacz niszczy cere?

Polecane posty

Gość nol nol nol

tak jak w temacie,mam jasna karnacje,wystrzegam sie solariow,slyszalam ze samoopalacz niszczy cere,wydaje mi sie ze nie,jak to niby?mam sublime bronze z loreala,rzadko uzywam,jakie polecacie ?

Gość nol nol nol
up

nie niszczy. Ja używam systematycznie. lepsze niż solarium i oczywiście nieszkodliwe. Nie wiem, kto ci naopowiadał głupot :)

Gość mjugoaaaa
a jakich używacie? bo te na które trafiałam do tej pory śmierdzą okropnie... jak wychodzicie do ludzi z takim zapachem? bo do łóżka to też niebardzo.. help :)

no śmierdzą, ale nic na to nie poradzisz. Ja nakładam tylko na noc. Rano się kapię i po problemie :) a ja używam sun ozon kosztuje 10zł w rossmanie i jest najlepszym z tych na które do tej pory natrafiałam. :D ja się smaruję tak jak balsamem, czyli generalnie byle jak, a plam nie mam w ogóle i daje śliczną brązowawą (a nie pomarańczową) delikatną opaleniznę już po pierwszym użyciu. a używałam różnych też z górnej półki typu Vichy, La Roche Posay. :)

Gość Anielka1976
Babki, spróbujcie nowości w Polsce : SUN SUN Spray Brązujący do twarzy i ciała. Dla mnie to odkrycie roku!!!!! Nie plami, pachnie kokosem cały czas i jeszcze daje ładną , brązową opaleniznę w trzy sekundy. Kupiłam na allegro, al może jest jeszcze gdzieś indziej , wklepcie w google. SUNSUN dodałam do mojej codziennej pielęgnacji na razie na twarz . Pryskam się co trzeci dzień i jestem pięknie opalona. Nogi zostawaiłam na póżniej:) Polecam gorąco - będziecie zachwycone. Do solarium nie chodzę , bo szkoda czasu i pieniędzy - zapach okropny " po " i jeszcze nabawiłam sie grzybicy...pozdro!