Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowygosckosc

poznalem dzisiaj dziewczyne...

Polecane posty

Gość nowygosckosc

mlodsza ode mnei sympatyczna... wizualnie hmmm nie mozna ludzi oceniac po wygladzie i ubraniu. Dala do zrozumienia ze boya nie ma ;) sprawdzam teraz laske... sorry musialem :P i wiecie co.... po 1 kochajaca kase po 2 ma chlopaka w innym miescie... CZUJECIE FAZE? jaka konkluzja? wracam do bylej! idealem nie jest pod wzg charakteru bo zew mmmmm ;) ale wracam bo chociaz jest uczciwa widac cos za cos ! wole szczerosc uczciwosc i prawde niz tego typu dziwk**** i bede trwac po powrocie w tym zwiazku bo co mnie czeka na swiecie? 99% ludzi ktorzy tylko patrza komu by tu dup** dac czy gdzie by tu poru*** poprostu ... POJEB*** WAS? zero jakichs idealow? jakichs zasad? kur.. jestem z tego pokolenia ale sie tak nie zachowuje! kocham seks ale to nie znaczy ze odpier*** takie cyrki!

Gość ksionc dobrodziej
Co Cie trapi, synu?

Gość hjdkaeow
twoje bezrobocie

Gość melodia34
a chociaz kochasz byłą? jak nie, to daj jej spokój

kumamy o co ci biega, ale z językiem polskim to chyba za pan brat nie jesteś jak dla mnie to ty też do świętych nie należysz zostawiłeś swoją dziewczynę a teraz chcesz do niej wracać tak ni z gruszki ni z pietruszki to świadczy o tym, że traktujesz ją przedmiotowo. chciałeś się zabawić nie wyszło więc jak trwoga to do Boga... a poza tym boisz się być sam.... pewnie masz niską samoocenę, bo wolisz się męczyć z zołzowatą byłą niż dać sobie szansę na normalny związek. nie każda panna jest taka jak ta kurewka która spotkałeś pusty łbie!!!

Gość nowygosckosc
coz polonistyki nie konczylem i szczerze mowiac mam w glebokim powazaniu to czy mowie miodkowo czy nie. mam swoja firme i moja praca opiera sie w duzej mierze na znajomosci jezykow obcych, jakbym w kazdym mial znac perfekcyjnie gramatyke to nie wyrobilbym korzystajac z 6 niemal na codzien, a ze polskiego uzywam coraz mniej.... zycie nie wiesz czemu odszedlem. oceniasz mnie nie znajac pokazujac w gruncie rzeczy jaka sama jestes. kochac kocham ja ale milosc to nei wszystko w zyciu - szczegoly? nie wazne nie mam ochoty sie tym dzielic bo nei o to chodzilo w temacie. pozdrawiam niesamowicie tolerancyjna, kulturalna polonistko ;)

Gość nowygosckosc
korzystajac z anonimowosci. Nigdy nie zdradzilem zadnej swojej kobiety ;) choc ty i tak wiesz lepiej ze klamie ;) ty widze w ogole masz szeroka wiedze jak cyganka z targu. pewnie swoj swiat rowniez ps to ze pisze ty z malej litery w tym przypadku nie jest brakiem znajomosci formy... ;)

Masz jakis problem ze soba Najezdzasz na dziewczyne, ze oszukuje, ze liczy sie tylko kasa dla niej a dla ciebie co sie liczy ? Wyglad bo sam napisales z charakteru nieciekawa ale z wygladu...Moim zdaniem nie jestes lepszy od niej

Gość nowygosckosc
z charaktery nieciekawa ale z wygladu - tym chcialem pokazac ze nie o wyglad chodzilo bo w koncu odszedlem za charakter, myslalem ze dosc klarownie to sformulowalem. co sie liczy? szczerosc prawda i brak zaklamania oczywiscie to nei wszystko to cechy aktualne w tym temacie. Generalnie temat to chwilowa refleksja, mozna powiedziec - na czasie i tyle. To co mnie otacza to jakas chora bajka i tyle, moja kolezanka ma chlopaka w tym samym miescie co ja, drugiego w swoim malym miescie i sponsora ale to skrajny przypadek. wiecznie ktos sie zdradza itd... bywa. mi sie chwila zapomnienia nie trafi ;) juz sie trafila napalona piekna laska i zachowalem sie jak gej ;) wtsalem i podziekowalem :D

Gość Alutkah
Jesteś gorszy od tej dziewczyny .... Robisz jakiś casting jakbyś zatrudniał sprzątaczkę ... i sprawdzasz jej uczciwość ... :O A do byłej wracasz, bo nie znalazłeś lepszej ... ależ to uczciwe i szlachetne ... :O Ciekawe, czy ją poinformujesz o tym ... :O Byłaby zachwycona takim facetem i jego miłością do niej ... Co do Twojej firmy .. chwalisz się, że znasz języki, a jednocześnie twierdzisz, że nie potrzebujesz znać ich dobrze? :O To musisz być profesjonalny w swojej pracy ... :O

Gość Alutkah
I nawet nie pomyślałeś, że tamta dziewczyna także mogła robić casting .. Może też chciała wybrać lepszego? :O

Gość nowygosckosc
tez? czytaj ze zrozumieniem jestem wolnym facetem, byla chce wrocic od dluzszego czasu, poprostu sie ugne i tyle ;) dobra koniec mojej konwersacji wypada sie wyspac

Gość Alutkah
A ona co? mężatka? :O

Gość nowygosckosc
nie nie musze ich znac perfekt czemu? a jedz do usa i rozmawiaj royalem - mysle ze oceniajac mnie jestes na tyle rozgarniety ze wiesz o czym mowie. wiesz co uslyszysz? w skrocie "gosciu o co ci chodzi" ja nie bede Ci robil tu wykladu z podejscie do roznych kultur bo na szczescie japonskiego nie znam a to dosc szczegolny przyklad, ale zwykli niemcy i ich sposob i kultura organizacji... nie wazne bo odbiegamy. wierz mi ze ludzie nie posluguja sie piekna gramatyka w kontaktach biznesowych codziennych. Pieknej gramatyki to ja moge uzywac na waznych spotkaniam z gosciami z kilku panstw, bardzo oficjalnych ale na codzien? chyba zart ze mialbym sie meczyc tak samo moj kooperant. Poza tym uzywajac jezyka bardziej potocznego, przechodzeniem od formalizmu do wiekszego luzu... kto wie moze to jedna z tajemnic sukcesu mojej firmy? wierz mi ze nie mam 15 lat i wiem co mowie nie z teorii a doswiadczenia. tak jak pisalem koncze a Wy no coz oceniajcie sobie dalej, w koncu lepiej wiecie. PS oczywiscie ona wie co mi sie w jej charakterze nie podoba, wiele razy jej mowilem co ja odroznia od chlamu ktory mnie otacza, nie generalizuje! i z uwagi na otwartosc i szczerosc do bolu powiem jej co robilem w czasie kiedy razem nie bylismy i o niej szczegolnie jej opowiem, rowniez po to zeby pokazac jej wyjatkowosc jedna z wielu ;) to fantastyczna osoba, ma duze wady, ciezkie, ale da sie z nimi zyc pozdrawiam i ide spac ;)

Gość Alutkah
Miłość kipi ... on się ugnie ... :O Współczuje tej dziewczynie ... :O

Gość Alutkah
Posługiwać się celowo językiem potocznym, to zupełnie co innego, niż niedociągnięcia z powodu nieumiejętności ... Aby nie znać rodzimego języka nawet? :O Co do niej to chyba faktycznie ma sporo wad, skoro płaszczy się przed kimś takim .. Honorowa to ona nie jest ... :O

Gość Alutkah
Pasuje do Ciebie ... Kto wie, może płaszczy się dla owej firmy ... :O

W jakiej ty branzy masz te firme ? Pierwszy raz slysze, zeby prowadzac rozmowy z kontrahentami kaleczyc ich jezyk, zeby mowic "tyle o ile" Zazwyczaj rozmawia sie po angielsku, a jak nawet tym jezykiem nie umiesz sie poslugiwac to wynajmujsze tlumacza.

Gość Alutkah
Taki uczciwy rzekomo, a topik o nowej dziewczynie założył na erotycznym ... Głodnemu chleb na myśli ... poczciwiec jeden ... :O

Gość Alutkah
BedEducation - on zna tyyyle języków, że nie musi znać żadnego ... :D to się składa na sukces i motto jego firmy ... :P

Nie pisz, ze znasz 6 jezykow nie znajac podstaw gramatki.Znajomosc jezyka opiera sie na znajmosci slownictwa i wlasnie gramatyki Znasz np wloski ? Przeciez nie znajac podstaw gramatyki nie dogadasz sie.

Gość kaskawaaw
wiecie co powiem wam cos drodzy nieudacznicy, chociaz troche otoczki zrobilibyscie tutaj zamiast pokazywac wprost o co wam chodzi ;) widac ze zazdroscicie gosciowi. zastanowicie sie oboje co w zyciu osiagneliscie, ile zarabiacie i co macie. chyba zostalo wam w zyciu jedynie szczycenie sie wlasna polszczyzna. tak oczywisty a nawet schematyczny przyklad tu widac w rozwoju dyskusji, usmialam sie ;) naprawde troche inteligencji w zaslanianiu prawdziwych pobudek wypowiedzi ;) wezcie sie za siebie, poryzykujcie w zyciu i osiagnijcie cos zamiast siedziec na forum dla kobiet i pieprzyc glupoty. w kazdym waszym poscie widac poczucie nizszosci i zazdrosc wiec piszcie dalej zeby choc troche sobie pomoc i sie dowartosciowac. ja wspolczuje autorowi ze sie poniza wejsciem na takie forum zeby posluchac tego typu ludzi jak wy wspolczuje wam mam nadzieje ze udalo mi sie maksymalnie duzo bledow popelnic - staralam sie ;)

Gość czlowiekzm3
bed edu Byc moze jestes wyksztalconym teoretykiem ktory dopiero raczkuje w tym "zyciu" byc moze... Ja akurat wiem o czym ten facet mowi. Ja widze ze Ty kompletnie nie wiesz w co wchodzisz i jakie tu zasady obowiazuja. Jesli pracujesz w PR to zwracam honor bo to kompletnie co innego. Mysl szerzej i przede wszystkim praktykuj procesowe myslenie bo tego u Ciebie kompletnie nie widze

kaskaw - o jakiej zazdrosci piszesz ? Jestem tylko ciekawa jak sie dogaduje nie znajac gramatyki. Tak sie sklada, ze znam 3 jezyki dobrze i wiem, ze nie porozumiesz sie nie znajac gramatyki. Chyba, ze rozmawia w ten sposob - Ja chciec kupic wasz towar Ja placic dobrze :D

Gość Alutkah
kaskawaaw- masz w ogóle pojęcie co piszesz? chyba nie! A już na pewno wszystko łykasz, ktokolwiek Ci tutaj cokolwiek napisze ... żałosne ... Z tego topiku wyziera głupota.... Czego tutaj zazdrościć? rzekomej znajomości języków? Skoro polskiego nie opanował, jak wierzyć, że zna pozostałe? A z dziewczynami to już w ogóle nie potrafi się obchodzić ... Czego tutaj zazdrościć? że musi wrócić do byłej mimo jej ułomności i braku honoru, bo nie znalazł lepszej?

Gość obcywpoloni
jako czlowiek ktorzy zyje w polsce od kilku lat powiem ze rowniez znam kilka jezykow, w stopniu bardzo dobrym bo wspaniale nikt nie mowi to polski byl dla mnie najtrudniejszy - wy tego nie widzicie bo uzywacie od malego ale ja jako wloch z dziada pradzieda mowie wam ze polski to straszny jezyk kontakt mam z innymi obcymi tu w Polsce i sa podobnego zdania

Gość Alutkah
Ale jakby to wyglądało, jakbyś nie znał rodzimego języka? :O

czlowiekzm zwracam honor, jesli jestes w branzy ciuszkow albo aut to macie racje mozna kaleczyc jezyk. W mojej branzy mowienie "tyle o ile" byloby kompromitujace i niedopuszczalne :)

Gość kaskawaaw
nikt z nas nie wie jak bylo naprawde i co nim kieruje, nie opisywal swojego zwiazku jak wyglada. doksztalc sie moze z psychologii, a poza tym moze zapisz sobie cala wypowiedz tak jak jest i przedstaw na forum z prodba o ocene osoby o Twoim nicku - wyzwiesz tych ludzi jak tu to czynisz bo Twoje zdanie jest jedyne sluszne. nie chce Cie martwic ale w chwili obecnej jestem dyrektorem wykonawczym w jednej z firm nowych na polskim rynku i mimo mlodego wieku (po 30) widze ze facet wie o czym pisze bo nijak to sie ma do teorii ktorej i ja pewnie jak Ty sie uczylam - ale ma to pelne zastosowanie. Pozatym kaleczac jezyk jezcze bardziej - sorry koles ale jestes zdany na samego siebie nikt Ci nie powie czemu jedni odnosza sukces a inni jak zapewne Ty nie. Jak juz zostalo napisane mysl, jesli myslisz w waskim zakresie nadal bedziesz pieprzyl te bzdury co teraz - ja i innym tez zycze nie bede sie znizala do Twojego poziomu myslenia i wypowiedzi bo coraz bardziej mam wrazenie ze jezyk polski to wszystko co Ci wychodzi sorry normalnie sie nie wywyzszam ale tym razem dzieli nas przepasc i nie sadze zebys kiedykolwiek zobaczyl cos poza waskim mysleniem