Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plim-plum

o co chodzi??

Polecane posty

od kilku dni czuję się dziwnie, organizm zaczyna wariować i sama nie do końca rozumiem o co chodzi. po przeczytaniu dziesiątek artykułów w internecie moje niezrozumienie się tylko pogłębiło. 7 lutego dostałam ostatni okres, około 17 zaczął boleć lewy jajnik, potem całe podbrzusze, od 20 odczuwam ból sutków przy dotyku a dzisiaj pojawił się gęsty, mlecznobiały śluz. o co chodzi? torbiel? choroba? ciąża?

Gość anonimowooooo
a dlaczego nie idziesz z tym do ginekologa?? my mozemy tylko podejrzewac tak jak Ty a lekarz to postawi Ci bardziej prawdopodobna diagnoze.

niestety nie mam możliwości pójscia do ginekologa, dlatego pytam żeby chociaż usłyszeć jakieś opinie ;)

Gość Denna...
Jezeli w śluzie nie ma zadnych grudek to poprostu masz dni niepłodne, bialawa wydzielina jest na to dowodem. Jesli chodzi o twoje bóle to wydaje mi sie ze mialas bolesne jajeczkowanie-zdarza sie. Najwazniejsze to nie pankowac.

A test ? Jeśli masz możliwość to zrób z porannego moczu. Mi test pozytywny dwa razy wyszedł tydzień przed spodziewanym teminem miesiączki. Jeśli chodzi o objawy to mogą być zarówno na miesiączkę jak i na ciążę. Ciężko powiedzieć.

Gość Denna...
Do ginekologa powinnas pójść wówczas gdy pojawi sie świad czy pieczenie

A rzeczywiście, sorry, nie doczytałam. Mogą być to objawy owulacyjne. Na pewno nie są to objawy ciąży.