Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYMPATIA reje

Jestem w zwiazku a zarejestrowałam sie na SYMPATII

Polecane posty

Gość SYMPATIA reje

jestem z nim 6 lat , juz nie wiem co do niego czuje.Dzis w rpacy zarejestrowalam sie na sympatii:( wiem to załosne ale to bylo silniejsze:-o

Gość whiskascz niedobry
bo ty jestes słaba

Gość SYMPATIA reje
chyba teknie za miloscia za szczesciem. W moim zwiazku dzieje sie coraz gorzej, coraz bardziej sie od siebie oddalamy.Mam juz 30 lat a czuje sie niespełniona w milosci:-o

Gość Słowo Prawdy
To daj linka, bo ja szukam 30-chy właśnie. 🖐️ Chociaż nie, skoro tamtego robisz w trąbę to nie jestem zainteresowany:(

Gość Tuli 28
też jestem w związku i przez internet poznałam super faceta i chyba sama nie wiem czego szukam :(

Gość SYMPATIA reje
slowo prawdy nie wiem czy odwaze sie na cos wiecej czy skonczy sie to na zarejestrowaniu.Nigdy go nie zdradzilam dlatego tym bardziej jestem zdziwiona ze zalozylam konto zeby kogos poznac. Jednak mi nie chodzi o seks.Ja szukam prawdziwego uczucia bo nasze sie juz chyba calkiem wypalilo:-o

Gość Słowo Prawdy
Najpierw kończy się jeden związek, a dopiero zaczyna następny!! Jak byś się czuła wiedząc, że on coś takiego zrobił???

Gość SYMPATIA reje
tuli a nie boisz sie ze to sie wyda?? ja strasznie sie tego boje i pewnie ze strachu usunę swoje konto niebawem:-o

Gość Słowo Prawdy
jakbyś of course ;)

Gość SYMPATIA reje
slowo rpawdy latwo sie mowi tez tak kiedys myslalam a teraz??boje sie samotnisci:-o

Gość SYMPATIA reje
jakbym sie czula gdyby on cos takiego zrobil??kiedys pewnie bym sie załamała a teraz?chyba jest mi to obojętne:-o tylko tak sie zastanawiam czy warto szukac zczegos nowego??wszystko co nowe jest fascynujace a pozniej?potem nuda, rutyna, kłotnie i obojętność:-o

Gość Słowo Prawdy
to poczekaj aż Ciebie ktoś zdradzi i zmienisz zdanie i sposób postępowania. syty głodnego nie zrozumie

Gość Tuli 28
raczej nie ten mężczyzna wie ,że jestem w związku i szanuje to , kiedy proszę go abyśmy na dzien czy dwa zawiesili kontakt , nie łączy nas nic poza wirtualną znajomością i chyba nie odważę się na nic więcej :(

zagubienie,niepewnosc,strach przed samotnoscia...wszedzie tyle tego...Kazdy chce byc szczesliwy a nie zawsze moze,ale trzeba temu pomóc:))