Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona69

Prosze o pomoc, kilka krótkich zdań po angielsku

Polecane posty

Gość zraniona69

Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłam takie zdania jak: 1.Oni są w równym wieku - They are in the same age. 2.Nie lubie go za bardzo - I don't like him so much. 3.Robert nigdy nie robi zadania domowego i rzadko chodzi do szkoły - Robert is never doing a homework and seldom going to school. 4. On bardzo kocha Anie- He very loves Ann. 5. Oni chodzą wszędzie razem - They been together everywhere. 6.Nasza przyjaciółka ma bzika na punkcie Roberta - Our friend is creazing about Robert. 7. Proszę odpisz szybko - Please answer fast.

Gość zraniona69
up

Gość tezzraniona
ja ci nie pomoge znam tylko trche rosyjski =D

Gość oliwka z drzewka
Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłam takie zdania jak: 1.Oni są w równym wieku - They are in the same age. 2.Nie lubie go za bardzo - I don't like him so much. 3.Robert nigdy nie robi zadania domowego i rzadko chodzi do szkoły - Robert is never doing a homework and seldom going to school. 4. On bardzo kocha Anie- He very loves Ann. 5. Oni chodzą wszędzie razem - They been together everywhere. 6.Nasza przyjaciółka ma bzika na punkcie Roberta - Our friend is creazing about Robert. 7. Proszę odpisz szybko - Please answer fast. 1. może of zamiast in? 2. I don't like him very much 3. He never does his homework and seldom goes to school 4. he loves Ann very much 5. they go everywhere together 6. our friend is totally crazy about Robert 7. please answer as soon as possible/ fast też dobrze

Gość niezraniony69
lipne te twoje tlumaczenia

Gość zraniona69
to moze lepiej przetłumaczysz?

Gość zasranekody
1.Oni są w równym wieku - They are at the same age 2.Nie lubie go za bardzo - I don't like him too much 3.Robert nigdy nie robi zadania domowego i rzadko chodzi do szkoły - Robert never does his homework and rarely goes to school 4. On bardzo kocha Anie- He loves Ana very much 5. Oni chodzą wszędzie razem - They go everywhere together 6.Nasza przyjaciółka ma bzika na punkcie Roberta - Our friend is crazy about Robert 7. Proszę odpisz szybko - Write me back quickly, please

Gość zraniona69
Dzieki wielkie jeszcze mam watpliwosci co to zdania: He blushing on cheek when he talking to stranger people every single time. Chodziło mi o On za kazdym razem sie rumieni gdy rozmawia z nieznajomymi.

Gość oliwka z drzewka w montpellier
he blushes every single time he talks to strangers :) albo he blushes when talk to strangers every single time...