Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyPrupan

Jestem wysoka a podoba mi się niski koleś

Polecane posty

Gość LadyPrupan

Znajomy mojej przyjaciółki, nigdy nie wydawał mi się taki niski, a to spoko koleś. Fakt do wysokich nie należy, sama mam 178 cm a on pół głowy jest niższy. Fajnie mi się z nim gada, jest spoko z charakteru tyle tylko że nie dopuszcza w ogóle do siebie myśli posiadania laski!! Uważa że jest niski i sex nie jest dla niego, wyraża się o tym nawet publicznie. Powiedział że jak już by chciał mieć kobietę to musiałaby być baaardzo niska, najlepiej taka 150 cm góra!! :( A o wyższych wyraża się ogólnie źle, twierdzi że podczas sexu nawet z dziewczyną równą sobie odczuwałby ból i dyskomfort psychiczny. A ja nie widzę w nim niczego złego, poza tą jego gadką o dziewczynach. Czy każdy niższy chłopak myśli w ten sposób? :(

Gość pewnie to prawda
nie nie kazdy, zaprzyjaznijcie sie na sex jeszcze przyjdzie czas

Gość podpuść
przyjaciółkę,niech wypyta. Raczej trudno będzie mu znaleźć panienkę 150 góra. A nuż akurat coś się okaże :) Niech twoja przyjaciółka nasłodzi mu na Twój temat.

Gość podpuść
depeche masz nasrane

Gość hahahahahah depeche
twoj koment mnie rozwalil:D

Gość LadyPrupan
Raczej nie zmieni, w dodatku mam chyba większe stopy od niego i on uważa że jak laska się kocha z facetem niższym od siebie który ma mniejsze stopy to zadaje mu ból i sex dla niego jest bardzo nieprzyjemny :(