Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia...

Cilest w Warszawie

Polecane posty

Gość klaudia...

Witam was mam 20 lat i mieszkam w Warszawie. Ostatnio byłam u ginekologa z powodu nieregularnego okresu. Lekarz przepisał mi Cilest - zdążyłam się dowiedzieć, że to tabletki antykoncepcyjne. Możecie mi powiedzieć, gdzie je dostanę u nas w mieście ale za niską cenę?? Byłem u siebie w aptece na woli i kosztowały one 15 zł - dużo jak dla mnie;/. Proszę o pomoc.

Gość Agat-wok
Hej hej teraz wiem że Apteka za Grosze na Złotej ma je w promocji za chyba 12zł...ale głowy nie dam;/. W tej chwili taniej ich już nie będziesz w stanie nigdzie dostać. Choć i tak ostatnio staniały bo zmieniali opakowanie - na tym ceny lekko spadły:-).

Gość terra-wita
mam do oddania opakowanie cilestu (18 tabletek) jestem z gdańska

Gość jaggas
Healty women za Cilest płacisz 30 zł??? Chyba za 3 opakowania bo jak za jedno to wybacz... a co do odpowiedzi na pytanie autooki to ja też kupuje w Aptece za Grosze i teraz Cilescik kosztuje 11,95zł - z czego mi wiadomo jest to najtaniej w całej Warszawie. Zresztą nie tylko to tam jest tanie tak odchodząc od tematu;-p

Cilest ogólnie jest tani, nie rozumiem jak ktoś mówi, że 15zł na miesiąc to dużo :/ ja w aptece na Ursynowie kupuje za 12zł opakowanie. Kiedyś brałam inne tabletki, które kosztowały po 40zł za opakowanie - to było dużo.