Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drammaa11

szczuplo do wiosny

Polecane posty

Gość drammaa11

jeszce w tamtym roku ladnie schudlam wage utrzymywalam az do poczatku tego roku bo sie troche zapuscilam a tu przeciez wiosna za pasem o nioee nie dam sie jojo wracam do swojej diety za miesiac bede znowu szczupla . zapraszam wszystkie kobietki ktore rowniez maja taki zamiar . ja zawsze i wszedzie preferuje diete niskoweglowodanowa jest rewelacyjna tylko przez kilka pierwszych dni trzeba sie przyzwyczaic moze ktos tez sie dolaczy?:) dodatkowa motywacja jest "kolezanka" ktorej bardzo nie lubie i ktora zgrywa paniusie ja jej jeszce pokaze no ale to jako dodatkowy powod do pracy nad soba przedewszystkim chce zrzucic to co nadrobilam a nadrobilam ok 4 kg ale schudne okolo 8 i kropka. mam mnostwo powodow wpisujacie sie rfazem bedzie razniej odezwe sie za dwa dni ppozdrawiam odchudzaczki:)

Ja od dzis do świat chce zrzucic 6 kg;) Mam 66 kg przy 170 cm, ostatnio zazerałam stres, zaczełam brac anty i w ciagu 3 mcy i przybyło mi 3 kg:O Od dzis zdrowa dieta, najpierw musze skurczyc zoładek, zaczynam aerobiczna 6 weidera, ćwiczenia z agrafka na uda i może troszke skakanki na rozgrzewke, minimum 1,5l wody niegazowanej dziennie +niesodzone napoje typu kawa czy hebrata. Od 1 marca wracam na aerobik dwa razy w tygodniu i jak bedzie cieplej to zaczynam biegac i rowerek z rolkami w ruch pójdzie.;) Mysle ze w ciagu tych równych 40 dni uda mi sie tego dokonac. Bede wtedy bardzo szczesliwa;) Pozdrawiam i bede sie meldowac jak mi idzie;)

tez chce schudnac przynajmniej 5 kilo;p mam nadzieje ze w kwietniu juz bede o tyle szczuplejsza;)

Fajnie:) Lepiej by było gdyby juz było ciepełko:) Wtedy można wyjśc pobiegać, na rowerek albo rolki. Narazie jeżdże do pracy autem a chciałabym wsiąść na rowerek i wio do pracy;)

Fajnie:) Lepiej by było gdyby juz było ciepełko:) Wtedy można wyjśc pobiegać, na rowerek albo rolki. Narazie jeżdże do pracy autem a chciałabym wsiąść na rowerek i wio do pracy;)

hej Duplikat :D masz genialnego nicka w kontekscie tego zacinania sie :D:D sorry, musialam to napisac! nie przejmuj sie to sie tu czesto zdarza

mi tez sie teskni za rowerem,jak jest cieplo moge jezdzic po 5 godzin i zadnego zmeczenia nie czuje;) Ogólnie mam dobry sposob, ktorym chcialam sie z Wami podzielic;D Kupilam sobie za 139 sliczna spodniczke, w ktora sie wcisne ale ledwo (rozm. 34,zwykle nosze36 )i mam motywacje,zeby sie w niej pokazac za jakis miesiac (jak narazie troche za chłodno;p), a jak nie schudne to bedzie szkoda i kasy i kiecki;D ta sama metode wyprobowalam w lato- (mialam tylko boczki do zrzucenia- kupilam kiecke olowkowa po mieisacu nioe powiem bo sto razy lepiej w niej wygladalam;]

Ja mam taka motywacje, bo tydzien po świetach są chrzciny mojego siostrzenca, bede matka chrzestna, wiec własnie tez mi sie marzy ołówkowa z jakąs elegancka koszulą:D Chce wyglądac świetnie:) Pozatym w czerwcu wesele mojego kuzyna no i przedewszystkim zaniedług wiosna i trzeba bedzie odsłonic conieco a nie chce sie wstydzic i łazic w jakichs workowatych szmatach;)

I jak tam dziewczyny? Ja juz wypiłam prawie 2 litry płynów, rano zjadłam jabłko i jogurt ze zbożami, na obiad planuje warzywa na patelnie. A póxniej w ramach ruchu spacerek z psem i te ćwiczenia;) Myslę, że bedzie dobrze w koncu musi sie udać;)