Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adusia1621

Nudze sie

Polecane posty

Gość smierdziell
a co, wolisz pokazywac? :D zupa skad wiesz ze tak samo? masz porownanie? :D

smierdziell - nie, nie uprawiałam seksu z kobietą, jeśli o to ci chodzi :) Ale słyszałam relację nie raz i nie dwa, jak tylko sobie koleżanka poderwie nową pannę, więc jak wspomniałam, tak samo i nudy ;)

Gość smierdziell
e, z opowiesci to nie dosc ze duzo slyszalem, to jeszcze wiecej dzialalem :( :D

Dlatego napisałam, lepiej być człowiekiem czynu, nie słowa. W tej kwestii przynajmniej. Hmm, a jakby tak znaleźć jakieś wygodniejsze siedzisko niż krzesło :O

no i jakos temat sie rozkrecil... nowy sposob na nude... dopiero dzisiaj odkrylam demotywatory... i dodam ze nie jestem blondynka...

Gość smierdziell
zalezy, zupa, co sie opowiada :D ej, bo rzucam demoty :o no ale namowilas mnie, poka co tam ciekawego znalazlas :p

Zupiszcze, masz przeciez dlugi kabel. Do lozka sie poloz :) Adusia - polecam strone sadistic.pl

Zupiszcze - chodzi o moje zdjecie w stopce? nie wiem czemu wszyscy mi daja kolo 30, cholera, nie jestem przeciez taki stary (nawet w duchu :S)

Gość smierdziell
fajny karny :D technoviking :classic_cool: wcisnij enter w pasku adresu adusia

Oczywiście nie chcę cię obrazić. Ani za bardzo się nie znam, bo to już wiek nie ten, wzrok nie ten... Ale jakiś tak emowaty :P

Haha, jesli chodzi o rekawiczki to dlatego ze mi w lapy zimno czesto, lubie przy otwartym oknie siedziec :P

cholera, mina calkiem powazna no :P Powiem Ci ze mam wiecej z dresa niz z emo. Ale mnie rozbawilas no :D

Gość smierdziell
zawsze mozesz znalezc sobie czula piekna kobiete :D http://demotywatory.pl/1038230/Dobroczynnosc :( :D szejku, mowi tak pewnie dlatego bo tak mlodo wygladasz, zamyslony, eteryczny (nie, tam jest "ter", nie "rot") i do maila to faktycznie nie podchodzi :D

a, dodatkowo moge polecic bash.org.pl Tez swietna strona :D

a tak zmieniajac temat... kto mi powie czemu posmarowana kromka w 99% znanych mi przypadkow spada posmarowana strona do dolu? :P

bo takie sa prawa fizyki ;p Chociaz gdybysmy kota postawili na kanapce, oczywiscie na tej stronie posmarowanej maslem i puscili z 10 pietra to teoretycznie takie polaczenie powinno lewitowac :P

no czyli idac tym tokiem myslenia i analitycznie oraz czysto teoretycznie podchodzac do praw fizyki jak posmaruje skurke to kromka wyladuje "na stojaco"... :P ludzie ja chyba jestem jakas inna hihihi