Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowie najważniejsze

Czy macie upławy i co stosujecie na

Polecane posty

tą dolegliwość,piszcie proszę co wiecie w tym temacie..ja niestety mam ciągle noszę wkładki czy jest jakiś domowy może ziołowy lek?niestety nie znalazłam topiku z tym tematem.....

ponawiam

PN

Gość kochana z tą dolegliwością
idzie się do ginekologa który cie zbada i zrobi ci cytologię.....upławy z powietrza sie nie biorą

Gość agula8
to zależy jakie to są upławy i czy o takim samym natężeniu przez cały miesiąc.Bo jeśli zauważasz pewną cykliczność to może być śluz naturalny(poczytaj o cyklu menstruacyjnym) natomiast jeśli są to upławy o wygądzie serka,a przy tym masz inne objawy takie jak swędzenie, pieczenie itp to może być infekcja, grzybica.Możesz spróbować zastosować jakiś probiotyku dopochwowy np. lactovaginal albo doustny provag przez jakieś 10 dni. A jeśli to nie pomoże to musisz iść do lekarza,zeby zdiagnozował skąd te upławy.

Wiem że powinnam iść do gina ale wiecie jak to jest z tą wizytą ,do przyjemnych nie należy ,faktem jest że dawno nie byłam.Upławy są raczej maziste lub ciągnące w nitkę napewno nie serowate,a miesiączkę mam regularną co do dnia ,więc dlatego też zwlekam z wizytą u lekarza aż takich niepokojojących po zatym objawów nie mam..

Agula a ten provag to można w aptece bez recepty kupić?

CICATRIADINA takie czopki kupisz bez recepty na upławy są nie szkodliwe

dzięki dziewczyny,jak coś jeszcze ktoś poleca to proszę o wpisy

Gość Gapowiczekk
hej jest tu ktoś też jestem zainteresowana tematem mam podobnie jak autorka....

Gość panieneczka z okieneczkaa
Ja też mam podobny problem znacie jakiś domowy sposób kobitki ,boje się iść do gina,bądź jakieś leki które pomogą

Gość dzwon i neczka
panieneczka z okieneczkaa przeciez gineklog Ci pochwy nie zaszyje, zeby zlikwidowac uplawy tylko naprawde pomoze. da leki, zbada, szybko sie wyleczysz. bez sensu zwlekac ze sprawami zdrowia intymnego. jako pierwsza pomoc zaleca sie tantum rosa, lacibios femina, jak jest pieczenie to cltrimazol, ale i tak kontrola u lekarza jest wskazana.

Gość panieneczkaa z okieneczkaa
tantum rosa, lacibios femina-możesz mi napisać jeszcze czy są to jakieś kremy czy tabletki,wiem że trzeba do lekarza ale mam straszny lęk przed tą wizytą strasznie to dla mnie krępujące