Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiącaaaa

pomożcie bo juz nie wiem co robić, powikłania po anginie

Polecane posty

Gość cierpiącaaaa

sluchajcie zaczelam chorować stwierdzili najpierw ze mam zapalenie zatok i powiększonego migdała i zeby płukać... no plukalam i nic po 2 dniach bol straszny nie moglam przelykać, pojechalam znowu powiedzieli ze straszna angina ropna (inny lekarz), antybiotyk kolejny, i znowu nic, pojechalam na dyzurującą przychodznię lekarz mnie zbadała i ja mowie ze rok temu mialam tez powikłabia po anginie i mialam ropnia okołomigdałkowego, mowi ze dr ze trzeba zmienic antybiotyk, dobra znowu wzielam inny i znowu nie pomaga a ja w gardle juz mam masakre napuchnięte, nie mogę szczeki otworzyć, boliiiiiii, pojechalam znowu do lekarza z bolem powiedzial ze ropień i dał skierowanie do szpitala, pojechałam lekarz nakłuł i powiedział ze w srodku nie ma ropy, ale sluchajcie mi dalej nic nie pomaga a nawet jest gorzej dziś juz nic nie mogę przełknąć, nie mam już siły to tak boli :(

Gość cierpiącaaaa
nikt mi nie pomoze?:(

Gość takaona jedna
może to mononukleoza? ja też jakiś czas temu przechodziłam ostrą anginę, nic nie pomagało,żadne antybiotyki, aż w końcu za którąś wizytą w szpitalu zrobili mi badania i wyszła mononukleoza zakaźna. a gardło spróbuj płukac wodą z solą, naprawdę pomaga.

Gość cierpiącaaaa
ale ja nie mam żadnej gorączki ani nic od samego początku, dziwne to jakieś... a spuchło ci tez tak po stronie migdałka?

Gość Dr ojj boli
moja diagnoza:swinska grypa

Gość zgadzam sie z ta
tez tak mysle: swinska grypa.

Gość cierpiącaaaa
ludzie opanujcie sie, ja pytam poważnie...

Gość agula8
ale w szpitalu nie powiedzieli ci co robić dalej?robiłaś wymaz z gardła?? byłaś u laryngologa???

Gość cierpiącaaaa
nie powiedzieli, tzn lekarz który nakłuwał mowił zeby wybrac antybiotyki do końca ze powinno przejść, ale nie przechodzi jest coraz gorzej :( nie robiłam wymazów zadnych, nic mi lekarze nie mówili...