Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polka1985

jak ubieracie swoja niemowlaki przy temp 5 stopni?

Polecane posty

czy zestawienie.. body z krotkim rekawkiem, cienka bluzka, sweterek i bluza polarowa , rjstopki spodnie i skarpetki i na to buciki nie jest przesadne? dawac dziecko do spiworka czy wystarczy kocyk i kapa z wozka?

Gość hujaliju
body z krótkim,kaftanik i śpiochy na to kombinezon na polarze,śpiworek na owczej wełnie,na wierzch do wózka kołderka termoaktywna chociaż ostatnio było 5 w plusie i jak go wyjęłam,był spocony trochę

wydaje mi się ze te wszyskie bluzy i swetry nakładane na siebie ograniczają ruchy. tzn- ja osobiście sama nie chciałabym być tak ubrana:)wydaje mi się to niewygodne. ale każdy robi po swojemu

Ja zakłądam body, cieńszą bluzeczke i jakas bluze, rajstopy i skarpetki, spodenki i na to kombinezon i juz dziecka niczym nie przykrywam. Ma 1,5 mies :) oczywiście buty i czapka z szalikiem i rekawiczki:)

Gość hujaliju
mój ma miesiąc,ja sobie myślę że jakbym tak leżała nieruchomo w wóżku to by mi było zimno.ja cienko ubieram pod kombinezon,bo właśnie myślę też że nadmiar ubranek ogranicza ruchy,dziecko jest takie skrempowane,kombinezon celowo zakładam za duży

Gość hujaliju
nie zakładam już rękawiczek ani szala ani bucików czasem jak zimniej to skarpetki i półśpiochy polarowe,czapeczki dwie;jedna cienka bawełniana,druga z włóczki przewiewna,kaptur jest za duży

Gość wsciekla22
Ja swojego synka ubieram tak ; body kr rekaw, bluza dresowa gruba, rajstopy spodnie bezrekawnik czapka , szalik . Moim zdaniem wystarczy. Maly nie choruje.

Gość niektore z was
zdecydowanie przesadzaja z tymi warstwami odziezy! dziwisz sie, ze byl spocony? przy takiej ilosci odziezy i nakryc?!

Gość wsciekla pewnie ze
wystarczy - te wszystkie kombinezony, koce itp. to przy porzadnych mrozach a nie dodatniej temp.