Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba bi bi

Jestem kobietą. Ciągle myślę o kobietach

Polecane posty

Gość chyba bi bi

Spotykam się z mężczyznami, mam za sobą dwa dłuższe związki, jednak kobiety nadal nie są mi obojętne. Patrzę na nie oczami mężczyzny. Moje fantazje towarzyszą mi już parę lat, i nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego. Czy jest tu jakaś dziewczyna, która mimo dotychczasowego pożycia czysto heteroseksualnego, ma ochotę całować, przytulać inną kobietę?

Gość madelinenext
Hej...ja jestem. Mam faceta, normalne zycie, kolezanki...ale...nawet gdy uprawiam z nim seks mysle ze robie to z kobieta...podnieca mnie kobiece cialo, jego ksztalty, piersi...

Gość chyba bi bi
Miałam podobnie kochając się z mężczyzną. Czy to wystarczający dowód na to, że jest się bi? Starałam się o tym zapomnieć, ale pociąg do kobiet wraca raz z mocniejszym raz ze słabszym nasileniem. Nie myślę o dziewczynach tylko w kontekście, że chciałabym ją przelecieć. Nawet nie wiem, czy byłabym do tego zdolna, a więc skąd to uczucie, czy powinnam je zwalczać? Czy powinnam może rozejrzeć się na specjalnych portalach i spotkać się z jakąś kobietą? Czuję, że prędzej spaliłabym się ze wstydu.

Gość chyba bi bi
Tak, widziałam, że udzielałaś się już na innym temacie :) udało Ci się już jakąś poznać?

powiem ci ze jeszce niemam konkretnej kobietki sa owszem takie do przyjemnosci czyli sexu mam kuzynke do zabawy kolezanke Apowiem ci ze powinnas spelnic swoje marzenia erotyczne ,fantazje

Gość chyba bi bi
No tak, takie jest moje marzenie. Problem leży w tym gdzie taką poznać? Na czatach sami podszywacze, albo jakieś parki szukające kobiet do trójkąta.

a masz kolezanke jakas ktora ci sie podoba na ktorej widok robisz sie wilgotna ktora chciala bys popiescic ? to bys mogla jej zaproponowac taka niewnna przygode kobiety lubia takie zabawy tylko czasami wstydza sie wyznac to w prost Ja bym byla chetna przezyc z toba taka przygode

Gość madelinenext
no ja bym sie w zyciu nie przyznala kolezance, bo balabym sie dac plame. ale bardzo marzy mi sie taka przygoda z kobieta...ech...

Tak, mam taką koleżankę i raz, gdy obie byłyśmy pijane przespałyśmy się ze sobą. Ona ma chłopaka, i jest właściwie moją przyjaciółką, nigdy więcej między nami do niczego nie doszło.

to moze warto jeszcze raz z nia sprobowac moze jej sie podobalo moze tez ma takie marzenia ale wstydzi sie przyznac

mam 28. Nie chciałabym z nią spać, skoro ma chłopaka. Przecież to również zdrada. Nawet jeżeli ona ma takie marzenia, to musiałaby wyjść z inicjatywą, a od ponad roku się to nie zdarzyło. Narzeczonemu o tym nie opowiedziała na szczęście.

Nie ma w tym nic złego, chociaż nie określiłabym swojego pożądania do kobiet „chcicą“. Brzmi to zbyt prymitywnie. 🖐️

no to checia na namietny kobiecy sex siedze sama w domu w majteczkach pod kolderka a ty co masz na sobie

Nie interesuje mnie gdzie siedzisz i co masz na sobie. :O najwidoczniej nieuważnie czytasz moje wypowiedzi. Z takimi rozmowami przenieś się lepiej na jakiś czat erotyczny. 🖐️

Gość zakopałerek
tu zobacz jeśli myślisz o kobietach... http://nagie-dziewice.notlong.com piękne panie, i nawet mozna sie z nimi skontaktować :) Moze przypadnie Ci któraś do gustu?

Nie interesują mnie jakieś zrobione lale. Szukam naturalnej, miłej i ciepłej koleżanki, niekoniecznie takiej co chwali się wdziękami na jakimś portalu.

Gość kicia ruchawka
kochana chyba bi bi napisz perwersyjnaparka@gmail.com :)

Gość kicia ruchawka
nie chwale sie na portalach:) na portalach mozna tylko kurwy spotkac:)

moim zdaniem większość kobiet o wiele bardziej podnieca ciało również kobiet, ponieważ ogólnie nasze ciała sa ładniejsze, bardziej zmysłowe i okrągłe, a facet tak naprawde jest brzydki , jego cialo nie jest super sexi , chyba że jakiś umięśniony model, ale mnie tacy też szczególnie nie podniecają. ja mam faceta i zawsze byłam hetero , ale myśl o kobiecym ciele bardzo mnie podnieca, wole obejżeć sie za fajna kobietką niż za facetem :) taka jest prawda :) ale czy jestem bi? nie wiem.... chyba nie chciałabym mieć dziewczyny , kocham facetów :)

Gość biiii
ja też myślę o kobietach mimo że mam męza i dziecko . sama sobie robie dobrze oglądając filmy z udziałem less , podnicają mnie kobiety