Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti 2000

Ludziska z Śląska pomocy!!

Polecane posty

Gość Beti 2000

Od ponad roku szukam pracy...i co i nic.Wykorzystałam wszystkie możliwe metody szukania tzn.PUP, wysyłanie meilem CV , chodziłam osobiście, przez znajomych, dałam ogłoszenie i co dalej .U nas w kraju tylko po znajomości a ja ich nie mam..

Gość dupa bobra
nie tylko po znajmosci ale u nas na slasku trzeba sie najpierw wykazac za grosze by cie docenili. pracuje w latowicech zaczynalam od 600 zl na reke na umowe zlecenie przez posrednika teraz pracuje w tym samym zakladzie pracy (juz nie przez posrednika) na umowe o prace pelny etat za 2500 zl brutto

Gość ciezkie zycie samotnikaaa
Ciężko jest z pracą, ale nie tylko na Śląsku. Ja szukam jakiegoś zajęcia dla mamy i dziś np trafiłam na ogłoszenie jako sprzątaczka: Obowiązki: - codzienne sprzątanie pomieszczeń biurowych -zmywanie wszystkich naczyń, szklanek po wszystkich pracownikach, współpracownikach i klientach, -sprzątanie we wszystkich salach konferencyjnych, -dokonywanie codziennych zakupów środków gosporadczych, materiałów biurowych, organizacja spotkań, szkoleń i ich obsługa, I UWAGA NAJLEPSZE - sprzątanie i zmywania samochodów służbowych.

Gość Beti 2000
Gratulacje!! Ja też pracowałam w Katowicach!A co robisz jak można zapytać?

Gość dupa bobra
o ja pierdole niektórzy to maja wymagania :/ "młoda, atrakcyjna, z wyższym wykształceniem, z doświadczeniem, max 25 lat :/"

Gość dupa bobra
pracuje na dziale logistycznym w hurtowni farmaceutycznej

Gość Beti 2000
No ziezłe! najlepsze jest to- sprzątanie i zmywania samochodów służbowych.Stać ich pewnie na myjnie ale nie trzba wykorzystać kogoś na pół darmo.

Gość dupa bobra
a tak w ogóle słyszałam ze w oplu w zabrzu maja zatrudnić 700 pracowników tylko to zapewne praca na magazynie i fizyczna.

Gość ze slaska sie pisze

Gość Beti 2000
Zapewne!!!!

Gość Beti 2000
Ręce mi już opadają ! Myślałam że znajdę po miesiącu lub dwuch a tu tyle czasu już minęłao i nic.

Gość dupa bobra
jeśli bardzo zależy ci na pracy możesz spróbować przez firmy pośrednicze typu work serwis. oni tez czasem maja dosc ciekawe oferty a sama widzisz na moim przykladzie jesli cie docenia to dana firma ktora cie bedzie "wynajmowac" cie moze przejac

Gość Beti 2000
Może spróbuję iśc do jakiegoś pośrednika bo juz nie widze innej rady.

Gość Beti 2000
przejdę się do MANPOER i ADECCO bo mam w pobliżu.

Gość Beti 2000
A ciężko się pracuje w dziale logistycznym bo ja słyszałam że to nie jest lekka robota! Ludzie pisali kiedyś na forum że to harówa wręcz

Gość Beti 2000
Dzięki! na pewno zadzwonię!!

Gość dupa bobra
lekko nie jest ale lobię ta prace (nie wyobrażam sobie 8 godzinnego siedzenia przed komputerem) zarobki tez w porzadku a jesli polubi sie to co robi to nie jest zle :)

Gość Beti 2000
Nigdy nie korzystałam z tego typu usług.Możesz mi powiedzieć czy tam się coś płaci i czy mówiłaś co cię interesuje i pod tym kątem ci szukali pracy?

Gość dupa bobra
tak szukają i oferują ci prace taka która cie najbardziej interesuje lub jest z tym związana. ty nie płacisz nic zarobki sa takie jak oni ustalają. w w&p jest także załatwiony transport do pracy i z pracy wiec ogólnie źle nie jest tylko wiadomo zarobi nie sa zachwycające (choc czasem można i 1500 zl na reke wyciągnąć zależy od posady) a potem to już indywidualnie załatwiasz sobie z szefem firmy w której pracujesz by przyjął cie na up

Gość Beti 2000
Dzięki za pomoc jesteś bardzo miła, rzadko się zdarza żeby ktos tak bezinteresownie pomagał innym.

Gość dupa bobra
nie ma za co :) i życzę powodzenia :)

Gość Beti 2000
Sorry ale mam jezcze jedo pytanie.Weszłam na stonke i okazało się że oni są z Wrcławia . Czy oni szukają tez na Śląsku ??

Gość dupa bobra
tak maja swoich ludzi na śląsku a główna siedziba jest w Wrocławiu :)