Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxzłośnica

Wkurzyłam się na koleżankę i poksowałam jej wiadomości z maila.

Polecane posty

Kiedyś nie mogła czegoś wydrukować i dała mi hasło do swojego maila.................... Jest to tak wredne dziewuszysko, że w końcu sobie ulżyłam...................... Hmmmmmmm

Gość tojatojatojatoaj
a bylo choc cos istotnego dla niej na poczcie?:D

Gość Srata tatat
A co istotnego moze miec gimbus w poczcie. Tone spamu i drugą tone niewiadomo czego :P

Po pierwsze nie gimbus........ To 25-letnia kobieta, ktora miala rozne maile dotyczace sukni slubnej itp............... Co prawda dostala te maile jeszcze raz ale wowczas byla wsiekla jak nigdy........... :P

Gość Srata tatat
WIesz ze na poczcie jest pokazane IP komputera ktory sie ostatnio logował ? Nie nie wiesz.... dobrze ze twoja kolezanka tez nie wie.

Gość Srata tatat
Przyjazn miedzy kobietami istnieje jak maja wspolny interes, tylko i wylacznie :P Niech jedna przyjdzie ladniej ubrana albo z jakims fajnym facetem, i tyle bylo przyjazni :D

Niewie.......... Ona nawet nie wpadla na pomysl, ze ktos jej to usunął............... Stwierdzila, że miala i nie ma, poza tym to bylo wieki temu.............. To nie przyjazn................ Nigdy nie byla........................