Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamy___________

jestem kobieta chce kupic opla corse z 2003 roku czy to dobry wybor?

Polecane posty

Gość zamy___________

i na co zwracac uwage??

Gość Srata tatat
Idz z kims kto sie zna :o zobaczysz pieknie wypastowany samochod i wyplakowana deske rozdzielcza a pod maska bedzie silnik polatany scyzorykiem, gumka z majtek i guma do zucia ;) O podwoziu nie wspominam nawet.

bardziej się opłaca kupić golfa bez rękawów, czarnego, bardzo modny w tym sezonie.

Gość Amper..
Jak dla kobiety bardzo dobry Corsa jest miłym i zgrabnym autkiem.. stan techniczny sprawdź w zaufanej stacji diagnostycznej..:D

Gość zamy_____________
polecicie mi jakies inne autko dla kobiety tak do 15 tys??

Corsa jest bardzo fajna, moja znajoma z Frankfurtu ma i bardzo sobie chwali, i pasuje jej jak przyjeżdża w wakacje n Mazury. A kupować, najlepiej z zaufanym majstrem, co się zna na samochodach. Bo muszę powiedzieć, że są różni kierowcy, mój sąsiad ma Fiata 126 z 85 roku a muszę powiedzieć, że chyba jest nowsze niż wtedy jak wyjechało z fabryki.

Gość gchcvj
Sama mam Corsę i bardzo dobrze mi się nią jeździ. I nawet z tego samego roku, co Ty chcesz kupić. Dobrze jeździło mi się Toyotą Yaris, ale Corsa ostatecznie wygrała. Kupowałam ją z przyjacielem mechanikiem i coś tam mi gadał, że ma lepsze to, to i to, ale nie wiem, więc mu zaufałam :P. Pozdrawiam!