Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipka

JAKIE POMADKI SĄ NAJTRWALSZE?

Polecane posty

Gość vipka

mam problem, szukam od jakiegoś czasu pomadki w kolorze czerwonym ale nie taki mocny, tylko bardziej delikatna czerwien dla 20-latki ;)Czy macie jakies dobre sprawdzone firmy godne polecenia? ważne żeby można było wybrać kolor, który opisałam i zeby była trwała;)

Gość vipka
halooo, macie jakieś rady?

Gość vipka
ostra siostra- dzięki, wiem one są dobre ale jak dla mnie jednak za drogie żeli - ten kolor pink punch jest zbyt różowy, a mi chodzi o czerwien

On tak wygląda na zdjęciu. W rzeczywistości nie jest aż tak różowy. Ale jeżeli tak bardzo zależy Ci na czerwieni to z tej serii też coś można znaleźć. No i są trwałe.

Gość reklamują teraz nawet w tv
szminkę od AVON , kolory ma ładne i nie jest taka droga 18,90, kolezanka ja ma i jest bardzo zadowolona :)

Gość vipka
co to za szminka ta z avon? właśnie przeglądałam katalog avon ale nic takiego czerwonawego nie było, albo poprostu one zupełnie inaczej wyglądają w rzeczywistosci niz na zywo... jaki kolor odpowiadał by czerwieni? poprostu nie chce się nadziać biorąc z katalogu i potem sie okaze ze jest różowa albo pomaranczowa;/

Gość vipka
hehe błąd: miało być inaczej wyglądają w rzeczywistości niż w katalogu*

Gość reklamują teraz nawet w tv
szminka ultra colour rich ,,potega koloru'' kolor really rosy jesli masz katalog 4/2010 jest ona na 23str. kolezanka ma wlasnie ta czerowna i wyglada faktycznie jak na zdjeciu

Gość vipka
żeli - masz racje kolor jest trochę cukierkowy, ale myśle że najlepiej jakbym się przeszła do jakieś drogeri i zobaczyła jak to sie prezentuje.. tylko ze ostatnio byłam i były tylko krwisto czerwone pomady a ja takiej niechce, nie pasują mi takie wyzwolone, władcze kolory- nie takie intensywne..

Gość vipka
"kolezanka ma wlasnie ta czerowna i wyglada faktycznie jak na zdjeciu "- właśnie do tego katalogu nie mam wglądu i w necie też nie ma;/ masz moze jakiegos linka do katalogu 4/2010 str 23? byłabym wdzięczna;)

Gość vipka
żeli- dzięki, widziałam już tą stronke i pomadke ale ciekawi mnie jak to wygląda na ustach, bo ponoć w katalogu jest to pokazane.. hmmm ale mam dylemat z tymi pomadkami naprawdę bardzo bym chciała coś dobrego zakupic;)