Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandy16

chłopak z długimi włosami

Polecane posty

Witam, mam 17 lat, jakoś od kilku lat bardzo podobają mi się kolesie z długimi włosami (prostymi, takimi lekko za uszy - a'la emo) chodzi mi tu przede wszystkim o fryzurę a nie styl zachowywania się i w ogóle. Najgorsze jest to, że oceniam ludzi po okładce, jeżeli chłopak nie ma długich włosów to już go odrazu na starcie przekreślam i mnie nie interesuje. Nie wiem czemu wszyscy z krótkimi włosami albo łysi wcale mnie nie kręcą...Niestety ciężko mi znaleźć takiego chłopaka, więc dlatego jestem sama. Nawet jeśli ktoś jest głupi ale ma fajne włosy to odrazu mi się podoba. Nie wiem, coś chyba ze mną nie tak.. wydaje mi się że to mój wyidealizowany oraz sprecyzowany typ chłopaka nie zwracam na innych uwagi. Co robić?

Gość słowo koleś jest okropne
obleśne i w ogóle, fuj

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Co robić? Dorosnąć...

Gość no cóz ja od razu
skreślam takich z długimi kłakami, bo zwykle są za długie, porozdwajane, niezadbane i wiszą smętnie w kucyku rzadko się zdarzy, ze facet fajnie wygląda, oj rzadko

Gość prawdopodobnie przejdzie ci
bo jak nie to wspolczuje. chlopak z dlugimi wlosami= fuuuu

Gość no cóz ja od razu
masz 17 lat, hehehe, no tak życiowy dylemat

Gość ja miałem długie
ale zniszczone, generalnie lepiej jest mi w krótkich (znaczy mniej ceregieli z myciem i tak szybko się nie brudzą)

Gość to hcyba ze świeca takiego
szukać, bo jak inaczej

długie włosy i bródka - obecnie została tylko bródka... Miałem włosy do pasa. jednak w pewnym momencie były już tak zniszczone, że nadawały się tylko do obcięcia.

Gość a ja tez miałam do pasa
i miałam zadbane. dlaczego facet się tak zaniedbuje, to nei wiem, wystarczy podcinać, nakładać odzywkę. zaraz jakiś powie, że to niemęskie. hehe to lepsze te porozdwajane kłaczory?

Gość faceci z długimi włosami
to straszny niechluj , nie mogę na takich patrzeć to obrzydliwe. Facet to ma być facet a nie jakiś kryptogej z babskimi włosami !

i Chocby był to najfajniejszy facet na świecie a ma długie włosy to na starcie odpada. Co mi z faceta który nie umie o siebie zadbać i żal mu 10 zł na fryzjera;/

Energiczna ale ja tak takiego odbieram , choćby miał nawet te włosy zadbane to mówię NIE , jeszcze takie do uszów to jeszcze ujdą jak są wycieniowane ,ale takie od ramion to już przegięcie jak dla mnie.

Energiczna Ty obstajesz za takimi bo Twój mąż ma długie włosy. A jak się kogoś kocha to Ci się to podoba czy ma długie włosy czy nawet jakby miał łysinę na czubku. Niestety mnie tacy faceci odrzucają strasznie i nigdy w życiu nie zwróciłabym na takiego uwagi.

Gość Febus
Facet z długimi włosami pokazuję że ma więcej charakteru od tych wszystkich wypicowanych lalusiów, z ułożoną fryzurką w zależności od mody. Żeby zapuścić włosy trzeba mieć silny charakter, ale gdy już pióra urosną, to jak Biblijny Salomon w nich nasza siła :D

Gość Poganicha
mój ma piękne i gęste włosy blond i bródkę i nie wyobrażam sobie go inaczej :P W takim zestawieniu mu najseksowniej :) w ogóle faceci z bródkami i długimi włosami są spoko. Zapuszczajcie włosy !

Gość Poganicha
no i w sensie, że ma długie, za ramiona :P

Gość Poganicha
Ja mojemu też nie chociaż już nad tym myślał czasami.. Ale zawsze mu przypominam, że mieliśmy umowę i siedzi cicho.. Hahaha

Gość amikoo9
a mi sie podobaja tylko i wylacznie raperzy;p T.I mrrr