Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo mama

jaka chustę do noszenia dziecka wybrać?

Polecane posty

Gość niedługo mama

Witam, zwracam się do mam, które maja w tym temacie jakieś pojecie. Nosze się z zamiarem kupna chusty do noszenia mojej niuni i nie wiem jaka chustę wybrać. Na rynku jest wiele modeli dostępnych w rozmaitych cenach. Które są najlepsze? Czy te droższe i tańsze rzeczywiście się od siebie czymś różnią? Jaki jest najlepszy rodzaj splotu? Z góry dziękuję za pomoc.

na kefe nie ma wlasciwie kobeit ktore chca sie podzileic opinia, lepeij poczytac na gazeta.pl :) ja tez wypytywalam na akefe i uzyskalam odpowiediz niebzyt mnei satysfakcjonujace, ogolnie polecana jest chusta wiazana ze splotu skosnokrzyzowego, ale ja i tak na pocztake kupilam kolkowa bawelniana a potem zobacze :)

Gość Moim zdaiem najlepsze są
chusty elastyczne np. polskie Lenny Lamb, albo inne, nieco tańsze odpowiedniki, albo droższe bardziej kolorowe holenderskie ByKay. Elastyczne są najlepsze dlatego że dają noszącemu i noszonemu najwięcej opcji ułożenia zarówno chusty, jak i w chuście. :)

Gość Moim zdaiem najlepsze są
Myszsza, to nie prawda co piszesz. Klik, klik - wystarczy wykorzystać opcję szukaj. ;) Sama w ubiegłe wakacje bardzo wielu udzielaliłam tego typu odpowiedzi, a nawet zamieszczałam filmy z prezentacją różnych technik wiązania i noszenia z YouTube! :) To nie moja wina że topici żyją góra dzień lub trzy, ludzie nie korzystają z wyszukiwarki na tym forum i zakładają setny identyczny...