Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda38

szukamy wysokich , z charakterem mężczyzn

Polecane posty

u mnie sie pojawila "szokujaca historia- schudlam 8 kg w m-c, bez glodzenia sie" - czy to jakas aluzja?

jednak chyba nie jestem normalny, piszę na forum dla kobiet i mam czarnego nicka więc jestem stałym bywalcem... Chłopaki z osiedla by mnie śmiechem zabili.

Cieszę się, że chociaż wiek Ci się podoba Borgo ;) Marcin, nie ty jeden masz nicka na czarno :). Ale ten, kto mówi o sobie że jest nienormalny jest całkiem normalny :).

tworczyni wątku, czyli starsza dupcia , jak ktoś tu zauważył - jest ładna cholernie zgrabna :) ma adoratorów - ale co z tego jak to żonaci u kurduple do tego :) ani w jednych ani w drugich nie gustuje :) ale co mi po wątku jak i tak tu cisza powiewa z zachodniopomorskiego :) i nie młodego byczka 0 tylko może byc młodszy - oby nie duzo starszy :)

Marcin Wawa też mam czarnego nicka a jestem tu dzisiaj pierwszy raz :) więc nie jestem stałą bywalczynią - kolor czarny chyba o tym nie swiadczy :)

spoko - przemieściłam się i teraz juz odgrzewam sobie spaghetti w domciu :)

Naczelny Cham Kafe - z nad morza jestes. Wiedziam, wszyscy wysocy faceci sa nad morzem. A u mnie w górach coz...

dzieki kochana :) całe szczęście nie mam z kaloriami problemu :)

kochaniutki - najlepsze na świecie - pomidory z puszki, sos pomidorowy, czosnek, przyprawa włoska, no i miesko mielone z cebulką i makaron szpinakowo-pomidorowy niby - taki kolorowy :) mniód w gebie :)