Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda38

szukamy wysokich , z charakterem mężczyzn

Polecane posty

Gość A ja mam 186 cm wzrostu
Ja sie nie martwie :) zawsze optymista bylem :) dziewczyny nie mam bo nie jestem zbyt smialy :)

Ja nie pije alkoholu :) a niesmialosc pokonuje stopniowo :) na studiach mam wiele mozliwosci :)

Hmm ... kobietki ... a Wy zdajecie sobie sprawe z tego, ze im facet wyzszy, tym gorzej jest mu zbudowac bardziej atrakcyjna posture? A wiadomo, ze jak facet o siebie dba ... to chce dobrze wygladac. Czy moze nie zwracacie uwagi na wyglad? - w sensie, ze ktos moze miec 190cm i 120kg?

Ale nie mowmy, ze doprowadzenie sie niedbalstwem do stanu otylosci jest wina wzrostu. Najwazniejsze jest to zeby sie zmierzyc z problemem, a nie przezucac wine na cokolwiek lub kogokolwiek.

Borgo ... choinka, ze tez Cie wczesniej nie spotkalem ... bym zaoszczedzil godzine dziennie ... ale pewnie bym wiecej pieniedzy na jedzenia wydawal ;) A Ty kochasz swoje cialko?

Chodzilo mi o to, ze ja tez dbam, lubie dobrze wygladac, ale skoro kobiety pisza, ze to nie ma znaczenia ... to trace godzine dziennie :( Dzieki za uswiadomienie mnie :)

zle zrozumiales, oczywiscie, ze nalezy dbac o siebie ale jesli ktos ma 3kg wiecej nie jest to dramatem i nie ma sie co katowac zeby byc idealem ;-)

Niestety muszę iść chociaz mnie to nie cieszy. Wrócę wieczorem albo dopiero jutro. Jak się stęsknisz to zawsze mail'em możesz mi o tym napisać ;)

no właśnie :) i mam przerąbane na samym starcie :) stąd jest wszędzie daleko :) hej z rana :)

Dzień dobry :) Jakoś wysocy nie chcą tu zaglądać. Mimo wysiłków Borgo i podrzucaniu im linków. Jak tak dalej pójdzie to będziecie skazane na mnie ;)

noooo :) ale daleko na ten sląsk :) to Borgo będzie "skazana" ja tu musze na miejscu poszukać w końcu porządnie :)