Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja8282

Slub na plazy we dwoje...

Polecane posty

Witam, czy jest ktos kto brał ślub tylko we dwoje np na plaży na Domikanie czy Kubie? Korzystaliście z angielskich biur pozróży? Jak wygląda sparawa świadków skoro chcemy pojechac tylko we dwoje? Dzieki wielkie za wszystkie info!!

Gość rfewrtfwerfwe
alicja8282 Witam! przeszukałam całe forum i nie mogę znalezc odp na to pytanie. Jestem meżatką ale obecnie w separacji , mąż jest w Polsce. Pracuje w UK ponad 30 h/tydz, mam ponad 25 lat i najnizsze wynagrodzenie. Mieszkam z chłopakiem , dzielimy razem mieszkanie. Posiadamy osobne konta bankowe, mamy osobne oszczednosci i osobne rozliczenia podatkowe.Oficjalnie jestm meżatka ale przed rozwodem .W zwiazku z tym mam pytanie : czy moge starac sie o WTC jako ososba samotna skoro oficjalnie jestem z mezem w separacji? Nie chce miec pozniej problemow za podanie nieuczciwych informacji . Po prostu problem polega na tym ,ze jestesmy razem z chlopakiem ale nie mamy wspolnych pieniedzy wiec nie wiem jak oni beda to sprawdzac. Dzieki wielkie za kazda pomocna odpwiedz!!! najpierw sie rozwiedz idi

a ty nie masz co robic tylko zajmowac sie nie swoimi sprawami ? jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lepiej sie nie odzywaj co by nie zasmiecac forum. Nie bede sie znizac do towjego poziomu i nawet tego nie skomentuje

Gość hahhahaahahaah

Gość TRAGICZNEEEEEE
Nie bede sie znizac do towjego poziomu i nawet tego nie skomentuje Droga Alicjo Do mojego poziomu nie musisz sie znizac Tylko raczej piac! a do tego daleka droga ,szczesliwy twoj maz ze sie ciebie pozbedzie.

Gość a ja wole czekolade
Alicjo ja slyszlama o polskiej firmie romantic-travel.pl ze organizuja takie wesela i czytalam duzo pozytywnych opinii w necie o tym biurze. sprawdz na ich strone. mi najbardziej przypadl do gust slub na Hawajach:)

Gość Daisy Girl
ja bralam slub na Jamajce, tylko we dwoje swiadkami byli ludzie z obslugi

Gość no wreszcie:)))
zalozylam podobny topik pare dni temu ale bez odzewu!!! jak sie ciesze ze jest ktos kto ma podobne wyzwania:) romantic travel nie jest jedynym biurem ale najpopularniejszym, wiem od pewnej pary polakow ze nie wywiazywali sie z umowy zorganizowania slubu na dominikanie tak jak mlodzi chcieli wiec w koncu zorganizowali slub sami:) ja biore slub w styczniu i caly czas wahamy sie miedzy hawajami a karaibami ( chociaz pewie wybierzemy karaiby) organizacja zajmiemy sie sami, mam juz pierwsze info jak sie do tego zabrac. i tez bedziemy tylko we dwoje:)

Ja bralam w listopadzie 2006 na Hawajach, na Maui. Polecam! Teraz tez lece na Hawaje pod koniec miesiaca, ale na Oahu. Do dziewczyny nade mna, bylam tez na Karaibach, sa cudne, to fakt, ale mnie osobiscie, bardziej przypadly do gustu Hawaje. No zakochalam sie i juz :D Takze polecam bardziej Hawaii :)

Gość Ashikka
wyjazd na Karaiby wcale nie jest juz taki drogi, np karaiby.de masz mnostwo ofert

O kurcze, ale bajeczny pomysł z tym ślubem. Strasznie ci zazdroszczę. Tylko przyznam się szczerze, że nie wiem, jak to jest z organizacją wesela, czy ślubu na plaży za granicą. Ale gdzieś mi się obiło o uszy, że firma Gustowne Wesele organizuje i wesela i śluby na plaży i za granicą. Więc może zwyczajnie zamiast się zastanawiać, jak to jest zlecić organizację tej ceremonii specjalistom ??

Gość podnosicielkaaaa
hej podnosze temat bo sama jestem zainteresowana takim slubem. mieszkam w uk. jesli ktos zna jakies firmy ktore moze poelcic albo odradzic,albo chcialby podzielic sie swoimi wrazeniami to bylaby bardzo wdzieczna.

długo szukałam biura,które by nam zorganizowało piękny slub . jesteśmy bardzo wymagający. Odwazylismy się nawiazac współprace z Romantic travel .Podoba nam się ich profesjonalizm, mnóstwo zdjęć Par z róznych stron świata, bardzo dobre opinie, bo nie ukrywam że poleciła ich moja szefowa, której zorganizowali bajeczny ślub z Sri lance z ubranym słoniem w tle. Nawet ich zdjęcie jest na stronie Romantic-travel. Wrócili ze wspaniłymi wrażeniami, pieknymi zdjęciami. Jeszcze się rozglądam , jeszcze nie podjelismy decyzji co do kierunku. Zastanawiamy się nad Arubą. Szefowa Romantic-Travel wróciła z tej wyspy karaibskiej pokazała nam wiele zdjeć .Plaża na Arubie jest piękna bo biała.Aruba jest jednak bardzo droga i te 11 godzin lotu ???? Czy moze ktoś ], coś ???? Nie ukrywam ze najwazniejsze sa dla mnie rekomendacje a Romantic Travel ma ich wiele . Chyba zdecydujemy się jednak na Mauritius a może Hawaje ?

długo szukałam biura,które by nam zorganizowało piękny slub . jesteśmy bardzo wymagający. Odwazylismy się nawiazac współprace z Romantic travel .Podoba nam się ich profesjonalizm, mnóstwo zdjęć Par z róznych stron świata, bardzo dobre opinie, bo nie ukrywam że poleciła ich moja szefowa, której zorganizowali bajeczny ślub z Sri lance z ubranym słoniem w tle. Nawet ich zdjęcie jest na stronie Romantic-travel. Wrócili ze wspaniłymi wrażeniami, pieknymi zdjęciami. Jeszcze się rozglądam , jeszcze nie podjelismy decyzji co do kierunku. Zastanawiamy się nad Arubą. Szefowa Romantic-Travel wróciła z tej wyspy karaibskiej pokazała nam wiele zdjeć .Plaża na Arubie jest piękna bo biała.Aruba jest jednak bardzo droga i te 11 godzin lotu ???? Czy moze ktoś ], coś ???? Nie ukrywam ze najwazniejsze sa dla mnie rekomendacje a Romantic Travel ma ich wiele . Chyba zdecydujemy się jednak na Mauritius a może Hawaje ?

Anita, widze że jesteś nocny marek tak jak i ja :) też poszukuję firmy do organizacji slubu bo sami nie damy rady z braku czasu. Stawiam na egzotykę i chyba najwieksze doswiadczenue ma romantictravel z Warszawy. Jutro do nich zadzwonię i popytam o szczegóły.

Gość gość
Nie ma to jak pisać samemu ze sobą i reklamować głupie usługi :D Anita...oh! Czesc eliza....bla bla bla.