Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_sabina

dlaczego facet zdradza??

Polecane posty

Gość pytajaca_sabina

zawsze mi sie wydawalo, ze powodem jest wredna stara zona, ktora nie wyglada juz tak jak kiedys itp. a tu ostatnio zagadka... moja przyjaciolka ma romans z zonatym facetem. facet ma 25lat, jego zona 22, maja 2 dzieci. jego zona jest naprawde atrakcyjna kobieta, ladna buzia, swietna figura mimo 2 ciaz. moja przyjaciolka nie jest brzydka ale w porownaniu do niej no nie da sie ukryc ze jest mniej atrakcyjna. wiek tez chyba nie ma zbytnio wplywu bo jest mlodsza od jego zony tylko o 2lata. wiec o co tu chodzi?? jak myslicie?? bo mnie to strasznie zastanawia??

tu chodzi o mentalnosc faceta, moze to nie o wyglad chodzi, moze jest atrakcyjna i maja 2 dzieci, ale moze nie dogaduja sie wcale, moze nie maja udanego pozycia seksualnego

Gość pytajaca_sabina
ja z nia rozmawialam duzo na ten temat bo probowalam jej wytlumaczyc jakie robi swinstwo. ona glupia go kocha, choc na moje oko to zwykle zauroczenie. i ona mi mowila ze on od samego poczatku mowil ze ma rodzine, kocha swoja zone i ich nie zostawi. a moja przyjaciolka jest dla niego wazna osoba, dla ktorej chce mu sie zyc i chce z nia byc jak najdluzej. nie rozumiem tego...

Gość o jacie pierdziele
dlatego co i kobieta