Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zycie mowia

mam strasznego dola, nie chce go

Polecane posty

Gość takie zycie mowia

mam dola od 2 dni, tzn glownie jak siedze w domu i nie mam specjalnie co robic, dlatego organizuje sobie wyjscia, by sie nie zadreczac. chodzi o to, ze mam 22 lata, nigdy nikogo nie mialam i nie zapowiada sie, by cos kiedys ruszylo w dobrym kierunku w tych sprawach. jelsi ktos mi sie podoba, to i tak nic z tego nie wychodzi. teraz znow mam kogos na oku i czuje sie fatalnie, bo wiem, ze on mnie nawet pewnie nie moglby traktowac, patrzec na mnie jak na potencjalna partnerke, tylko jestem dla niego ot, zwykla dziewczyna, a ja podrywac juz nie chce, bo sie strasznie na tym sparzylam. nie wiem, w skrocie, to czuje wielka pustke w tej sferze:( poratujcie, pogadajcie:(:(

Gość takie zycie mowia
hej, pogadajcie..

Gość aaalllaaa
też mam doła

weź sobie jakas kolezanke i wyjdzcie gdzies na miasto do dyskoteki do baru bo jak bedziesz zamulac w domu to nic dobrego z tego nie wyjdzie

Gość takie zycie mowia
no ide dzis na piwo, wiem, ze biadolenie nic nie da.

Gość takie zycie mowia
partner? do gdaania, wyglupiania sie, bawienia, do wspolnych wypadow, aktywnego spedzania czasu, ale i zmaulania wieczorem przy filmie, o tym, z ema mnie kochac, rozumiec i szanowac chyba nie musze wspominac?:D

Gość takie zycie mowia
swinka, tak mi sie zalozylo glupio. sorry.

Gość życie po życio
John T.Molloy "Dlaczego mężczyźni żenią się z jednymi kobietami a z innymi nie" Przeczytaj, przemyśl, zrozum.

Gość takie zycie mowia
wez powiedz pokrotce o co chodzi.

Gość życie po życio
1. Za mąż wychodzą kobiety które nalegają na małżeństwo. Nie zadowalają się niczym innym. 2.Kobiety które wyszły za mąż zwykle nie marnowały czasu na związki bez perspektyw. 3.Kobiety które wyszły za mąż kochają SIEBIE bardziej niż jakiegokolwiek męzczyznę. 4.Kobiety które są przekonane do instytucji małżeństwa mają szanse większe niż te które nie są do niego przekonane. 5. Czas jest największym wrogiem kobiety. 6. Kobiety szczupłe mają większe szanse niz grubszawe

Gość takie zycie mowia
co to za glupoty:O te kobiece poradniki od siedmiu bolesci.

Gość życie po życio
książkę napisał facet - specjalista od marketingu i badań konsumenckich na podstawie przeprowadzonych analiz statystycznych. Kto chce niech wierzy. Podpowiem tylko tyle że towary w hipermarketach nie są układane przypadkowo tylko na podstawie obserwacji i badań zachowań konsumentów. I to się sprawdza :)

sprawdza sie chyba tłumokom, bo na mnie nie działają żadne chwyty marketingowe, a żeby znależć tańszy towar i tak wychylam dupsko żeby zdjąć coś z niższej półki co do autorki topiku, mysle, ze powinnas przestawic swoje myslenie, mnie sie udalo i przestalam sie przejmowac blahymi rzeczami tylko docenialam to co mam i czulam sie z tym szczesliwsza

Gość takie zycie mowia
ja tez wiem, na czym polega stawiania towaru w hupermarkecie i co to ma do rzeczy? daj spokoj, to az wstyd kierowac sie tymi poradami z tej skaziki. swinka, ja doceniam to co mam, po prostumusze wyluzowac i pokochac siebie,a nie lubic bardziej niz siebie facetow, ktoreych nawet nie znam, jelsi wiesz o czym mowie. dziekuje;)