Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia wredna babajedza

Jutro zdradze męża- ale czy dobrze mi z tym...

Polecane posty

do Zosi: a jak myślisz, sprawdziła? pewnie, że nie sprawdziła. jest niedojrzała a jej zdrada odbije sie na niej ;) już wkrótce

Gość kobieta której brak odwagi
Ok, Ty masz swoja ja swoją, szkoda więc się szarpać bo i tak nikt z nas nie ma zamiaru odpuścić

Gość o ja p...
"Zdrada to porażka dwóch osób w związku, a nie jednoznaczna wina jednej z nich " nie moge normalnie :D zdrada to porazka dwoch osob - zdradzajacej i zdradzajacego, ale nie zdradzanego chcesz sie puszczac, to sie puszczaj, ale nie szukaj wymowek uczciwy czlowiek konczy najpierw zwiazek - i tu mozna sie rozwodzic nad tym ze wina jest wspolna lub jednostronna - a potem dopiero wspolzyje z kim innym nie masz odwagi czy checi konczyc zwiazku - nie koncz, ale nie tlumacz sie i nie zrzucaj winy na kogos za swoja zdrade

Gość słowo prawdy
kobieta której brak odwagi ale ona ma zamiar go zdradzić nie powninna mu wcześniej o tym powiedzieć albo się rozstać?

Gość o ja p...
wiesz, to ze powinna to zalatwic uczciwie nie ulega watpliwosci ale nie wytlumaczysz tego komus kto za swoja zdrade obwinia swojego partnera partnera to mozna obwiniac o rozpad zwiazku, a nie o zdrade

ciekawe, czy jak jej nie będzie odpowiadać jedzenie z męzem posiłków, to bedzie na wyżerkę chodzić do innego a później wracać do męża :D hehe

Myślę że zanim zdradziła, niejednokrotnie próbowała rozmawiać na ten temat z nim. Jakby rozwiązanie typu co powinna zrobić było takie jasne, ludzie by się nie oszukiwali latami.

może źle to nazwałam że zdradzę- ja się tylko seksiłam do cholery!!! To nie nie była zdrada, męża kocham bardzo mocno a to że uprawiałam z kimś seks nie czyni ze mnie kurwy. To nie romans tylko jednorazowy numerek. Nie chcę się rozwodzić!!!

Gość o ja p...
alez rozwiazanie jest prsote - nie uklada sie, probowala wiele razy, to neich to skonczy a nie zdradza i jeszcze zrzuca z siebie wine za zdrade rozwiazanie jest proste, tylko ludzie obludni

Gość ja bym nikogo
a co to te 25 lat?wyrocznia jakas?

Gość o ja p...
a ty glupia wredna, jak chcesz zeby to prowo dalej sie krecilo to opanuj sie z pozowaniem na taka kompletka idiotke

kretynizm kwitnie ;) teraz nich idzie z męzem do kochanka ;) może się zakumplują :D

O rany... to jest zła interpretacja tego co napisałam... zdradzający zawsze ponosi większą winę za to, ale druga strona chociaż powinna uderzyć się w pierś i odpowiedzieć sobie na pytanie „dlaczego”

Gość o ja p...
dlaczego? :D mozna sie zastanawiac dlaczego zwiazek sie rozpadl a dlaczego ktos zdradza to jest oczywiste - bo ten kto zdradzil jest prymitywnym czlowiekiem bez kregoslupa moralnego zeby nie ujac tego w kilku dosadnych, wulgarnych slowach

To nie jest prowokacja. Nie jestem idiotką co się puszcza na prawo i lewo. Przed mężem nie miałam żadnego innego faceta. Być może i jestem wyrachowana i sama siebie okłamuję ale dość mam żebrania o seks.

Gość słowo prawdy
nie bo jeszcze kobieta której brak odwagi się obrazi że kobieca duma została urażona

A co to ma do rzeczy, to ja nie wiem ....

Gość rudlan
Do głupia wredna baba jedza Podziwiam Cie za odwage, za to, że wiesz czego czego chcesz i w dodatku potrafisz dopiąć swego. Klasa.

Gość chyba nasza-klasa

Gość AMG
Jak sie kogoś kocha to się z nim dzieli wszystkim i tylko z ta osoba nie ma czegoś takiego jak "ja go kocham a tamtym nył tylko seks". Dla Ciebie to tylko bo go nie kochasz i tyle ciekawe czy Twój mąż podzieliłby Twoje zdanie. Wydaje Ci sie ze go kochasz Gdyby to była miłosc nie czuła byś pociągu do innych a myśl o tym że inny mógłby Cie miec c zułabyś obrzedzenie. Traktujesz seks jak rozmowę z innym facetem czyli to co miałas dla Twego kochanego męża może miec każdy facet a Ty wielce go kochasz i dlatego jesteś z nim robiąc mu tym wielką łaskę. Czyli wniosek jeden masz męża w dupie i zero szacunku dla ludzi skoro kochana osobe stawiasz na równi z resztą niczym nie wyrózniasz z reszty osób. Przy Twoim obecnym stanie emocjonalnym to Ci tylko kupić psa do towarzystwa i wibrator by sie zaspakajać.

mówiłem, że może mąż z kochankiem się zakumplują i będą ją obaj bzykac ;P

Gość hghg
prosze, znalazlam dla ciebie :D a jak przeczytasz to juz nie pierdol ze nie zdradzilas Zdradą fizyczną nazywa się pożądanie, które spowodowało, że jej się dopuściliśmy. Może były to tylko pieszczoty, namiętne pocałunki a może stosunek seksualny. Zdrada psychiczna, to nie tylko zaangażowanie ciała, lecz również umysłu. Tu do pożądania dołączają uczucia. Ale tak naprawdę, bez różnicy jaka ta zdrada jest - ona boli i pozostawia po sobie trudny do zatarcia ślad.

Gość słowo prawdy
też chciałem poszukać ale to oczywiste

Chyba za bardzo to wszystko demonizujecie.