Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje z facetami

W dzisiejszych czasach FACET NIE umie PODRYWAĆ

Polecane posty

tak sie zastanawiam co sie dzieje z facetami...juz chyba calkiem zniewieścieli i czekaja na ruch kobiet!! Zalozylam sobie konto na sympatii i dostaję od facetow tzw "oczka" a wiec znak ze sa zainteresowani...ja odpowiadam i oczkiem a oni cisza...czekaja na moj ruch???nie rozumiem tego:-o a co najlepsze nie jest to rzadkie zjawisko.... w rzeczywistosci tez widze ze faceci czekaja na ruch kobiety... Jestem atrakcyjna, podobam sie facetom ale nie chce zeby podrywaniem musiala sie zajmoiwac kobieta:-(

Gość wyjedz do arabii
tam to będą cie za dupę chwytać co chwila

Gość dziewczyny ich tak nauczyły
te nachalne, które pierwsze dzwonią, wymuszają spotkania itp.Daj sobie z takimi spokój. Prawdziwy facet to zdobywca, łowca a nie wyczekujący dupek

masz racje,nie umiemy podrywać,ja nawet oczek nie wysyłam. Ale troche w tym winy kobiet ponieważ czasem nasze podrywy kwitowane są śmiechem i obgadaniem dookoła. Czasem to boli jak zależy komuś na kobiecie.

Hmm ... w sumie jak chcesz to moge Cie poderwac. Tylko troche mnie zniechecilas tym, ze piszesz o sobie "jestem atrakcyjna, podobam sie facetom", bo ja zwracam wieksza uwage na charakter. A jaki Ty masz charakter?

do arabii?a czy ja mowie o chwytaniu za tylek??? gdzie sa faceci zdobywcy ktorzy lubia powalczyc o kobiete??gdzie flirt???co sie stalo z facetami??

Marcin no i co z tego ze nieraz zostaniesz odrzucony??to znaczy ze nie warto probowac??to znaczy ze wolicie to zwalić na nas?? Naprawde jest to strasznie dołujące ze mezczyzni robia sie coraz bardziej wygodni i wola czekac niz działać:-o

Moze nie wykupili abonamentu i stac ich tylko na oczka?:)) Moze masz duze wymagania albo sie boja twojej atrakcyjności? Faceci teraz to troche wystraszeni są albo nieszkoleni w podrywie i bez fantazji czesto:))

Dawid co zlego w tym ze napisalam ze jestem atrakcyjna? napisalam to bo wiem ze zaraz komenarze byly by typu"pewnie jesteś maszkarą" itd Znam swoja wartosc, akceptuje siebie wiec nie widze powodu zeby robic z siebie jakąś skromnisie

dobry duch skoro nie maja abonamentu to po co puszczaja oczka?:-o

Wymarli zostali sami nieudacznicy 🖐️ A tak jak piszesz o sobie to juz mozna stwierdzic ze masz zawyzona ocene o sobie :)

dobry duch czy mam duze wymagania??/ci panowie nawet nie zdobyli sie na odwage zeby o nie zapyac:)

zmarli tak tak mam zawyzona ocene o sobie:D

ale dlaczego mam zaraz kogoś podrywać? nie można poprostu sobie pogadać? jak bedzie chemia to oboje będą do siebie się zbliżać i nie bedzie problemu .Ja juz nie podrywam, stawiam na relacje partnerskie i nie ma znaczenia czy ja zapraszam gdzies kobiete czy ona mnie.

Gość fxz
bo jak facet widzi atrakcyjną kobiete to przeważnie myśli to nie moja polka na pewno ma bardzo duze wymagania i nawet nie probuje

fxz i wlasnie to sa dzisiejsi faceci:-o załosne:-o

Gość niby tak
Masz absolutna racje, tylko powiedz mi dlaczego jak podrywam dziewczyny na ulicy czy w sklepie to zawsze pytaja czy często tak robie? Nie chcecie lovelasów to trzeba zadziałać samemu.

Jak facet widzi ładną laskę wydekoltowaną z wyzywającym makijażem to sobie myśli że to dziwka, a on akurat nie ma przy sobie zbednych pięciu stów no i się trochę hiva cyka. To sobie odpuszcza głupie gadki do wymalowanych lalek.

co sie ... podkreslasz glownie swoja atrakcyjnosc, co moze swiadczyc o tym, ze jestes zainteresowana przygoda, zabawa :) Moze wiekszosc facetow mysli o ... malzenstwie? ;) Moze Ty tez myslisz o malzenstwie? A moze jednak wolisz te zabawe i lubisz jak ktos sprawia Tobie przyjemnosc? Moze lubisz czuc bliskosc drugiej osoby, czuc jego oddech na swojej szyi, czuc jego dotyk na calym ciele i rozkoszowac sie kazda, spedzona z nim, chwila?

zycie oj widze ze ktos ma niezłe kompleksy heheh:)

Gość bo ładne patzrą na każdego
z góry maja wielkie wymagania takie księzniczki i to odpycha normalnych facetów

Spróbuj na kafe poflirotwać albo przejść na priv z kimś i zobaczysz czy są tu ci inni faceci:))

Gość na kafe podrywają
:)

Gość symaptiarzz
lol w ogole o co ten temat toz to co ci wysylaja to nie podryw tylko sugestia sexu. przeciez nie napisza w prost ze patrzac na ciebie pomysleli o szybkim niezobowiazujacym numerku zeby cie nie sploszyc i nie obrazic

Gość idz sie maturbowac sieroto
życiowa