Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

elo kafeterianie

Polecane posty

yo my homies :classic_cool: miałam dziś klasówkę z matmy...oddałam prawie pustą kartkę :( ...

no napisałam imię, nazwisko, klasę :classic_cool: a tak szczerze to kiepsko sabes bien i kołdor ile macie lat? :)

imię, nazwisko, klasa-mój bratełe dostał kiedyś za takie coś dwójkę :D 15 lat ;)

15? ale rocznikowo czy jak? bo ja też 15, ale w marcu 16 :classic_cool: sabes bien- uuu czyli już nie gimgówno :classic_cool: a jak sobie radzicie w szkole ogólnie :)

rocznikowo ;) ja jestem jeszcze gimgównem przez 1,5 roku :classic_cool: jak sobie radzę? ;) noszę 2 zeszyty dla picu :classic_cool: nie lubię dźwigać :classic_cool:

Gość do lekcji...
nastoletnie kurewki

heh leniuchu, myślałam, że w moim wieku jesteś :classic_cool: sabes moje też 2 tyg temu! z jakiego województwa jesteście :P

do lekcji... mam zasadę-poza szkołą nie zaglądam do zeszytów i podręczników, dzięku czemu jestem szczęśliwą osobą :) mazowieckie :classic_cool: 🖐️ :) mam jeszcze sekundę, to odpisałam :classic_cool:

kto w czyim wieku:classic_cool: jak ja to nie, stara dupa ze mnie :classic_cool:

no wiesz.. 21 lat, powinno się mnie ukamienować:classic_cool::P a woj. zachodniopomorskie / mazowieckie:P

ja mazowieckie również :classic_cool: ukamienowac? nie.. to nie te czasy :classic_cool:

hah o mojej wyobraźni to lepiej nie wspomnę! :classic_cool::P Goś chyba nie chcesz już umierac, podobno za 2 lata koniec świata to jeszcze trochę pożyjemy :classic_cool:

mam nadzieję, ze do końca 2012roku się już ochajtam.. jakoś głupio mi ginąć jako niezamężna :classic_cool:... jak umierać to zaobrączkowana:D

no i git! a ja? w wieku 18 lat... gdzie niby stanę się dorosła:classic_cool:

no właśnie, wchodzisz w dorosłość a tu kostucha za rogiem:D

szczerze to nawet mi sie nie chce starzec :D coraz szybciej to życie leci...i jeszcze takie krótkie! jak tak patrzę na dorosłych to wcale nie fajnie-praca, praca...trzeba o wszystko samemu zadbac itd :( na razie cieszę się , że jeszcze nie musze i że gimgówno jestem(co prawda ostatni rok) :classic_cool:

m to zarąbiście szybko zleciało... do 18stki wolno, ale już po... to po prostu hop siup i już 21 na karku :classic_cool: