Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezka111

Mam pytanie do mam modnych maluchów.

Polecane posty

Gość pinezka111

Czego brakuje Wam w sklepach z odzieżą dziecięcą? Za miesiąc otwieram sklep z takimi ubrankami i chciałabym się zorientować co jest najbardziej poszukiwane. Czy tylko polskie rzeczy, czy też importowane, czy konkretnych marek, czy z jakimiś motywami bajkowymi? Poradżcie coś, będę wdzięczna za każdy wpis:)

Gość pinezka111
O co chodzi? Czy nie ma tu żadnych mam modnych maluchów, czy są tylko nie chcą mi pomóc?

Gość pinezka111
No cóż mówi się trudno:(

Brakuje... koszulek bawełnianych zapinanych na napki lub wiązanych troczkiem, porządnych ubrań z frotte, skarpetek w najmniejszym rozmiarze (chyba 7). Moje poszukiwania tak sie zakończyły: zamiast koszulek można dostać bluzeczke wkładaną przez głowę (niepraktyczne dla noworodka), frotte wygląda jak ścierka do podłogi kilkakrotnie prana, a skarpetki znalazłam jedynie w Realu...

Motywy i marki nie są istotne, no może nie przekonują mnie brązowe lub ciemnooliwkowe ubranka dla dzieci... Lepsze są zdecydowanie pastele. acha - co do naszywanych aplikacji - zawsze zwracam uwage, jak są podszyte - często takie naszywki raniłyby dziecko. lepszy w tym wypadku sitodruk, bo nie drapie delikatnego ciałka.

i te wstretne metki z tylu wiecznie gryzace...

Gość pinezka111
O widzę, że ktoś się odezwał, bardzo mi miło:) taki jeden człowiek, rozumiem,że chodzi o napki na ramionku? Jeśli idzie o kolorystykę to myślę, że to może być kwestią gustu, ale pewnie masz rację z tymi pastelami, bardziej rzucają się w oczy rzeczy jasne. osa, na to chyba nie będę miała wpływu, chyba że będę je sama wycinać:) Rozmiarówka będzie pełna (56-164), dlatego proszę o opinie także mamy starszych dzieci. Póki co dziękuję za tych kilka wskazówek i proszę o więcej.

Gość zwykłych

Gość pinezka111
Czyli jakich?

Gość pinezka111
Moja znajoma większość ubranek kupuje przez internet? Czy Wy też tak robicie? Sama mam dziecko i nigdy nie przyszło mi do głowy kupowanie ubranek w sieci. Przecież nigdy nie wiadomo czy rozmiar będzie odpowiedni, nie można tego dotknąć, itp.

Gość mama_29
Witam i zapraszam na aukcje ślicznych ubranek i bucików po mojej córeczce.Ubranka są jak nowe, wyprane i wyprasowane, pochodzą z domu w którym nie ma zwierząt i się nie pali, szczerze polecam: http://allegro.pl/item933236591_skorzane_wiosenne_biale_pantofelki_r_20_uk4_12cm.html http://allegro.pl/item933271216_sukieneczka_na_chrzest_i_nie_tylko_gratis_next.html http://allegro.pl/item935939036_skorzane_wiosenno_jesienne_mokasynki_r_20_12_5cm.html

Gość pinezka111
Wszystkie mamy ubierają swoje pociechy w lumpeksach, czy jak?

Gość japokoska
brakuje spodni dresowych: prostych, zwyczajnych, niezbyt grubych, bez obrzydliwych lampasów, nadruczków aha, i żeby po jednym praniu nie robiły się na nich kuleczki... takie kwiatki produkują polscy producenci.... no i w sezonie zimowym ciężko kupić dla dziecka 3-6 lat spodnie na narty/sanki

Gość hurtowniaodziezy
20:32 pinezka111 Czego brakuje Wam w sklepach z odzieżą dziecięcą? Za miesiąc otwieram sklep z takimi ubrankami i chciałabym się zorientować co jest najbardziej poszukiwane. Czy tylko polskie rzeczy, czy też importowane, czy konkretnych marek, czy z jakimiś motywami bajkowymi? Poradżcie coś, będę wdzięczna za każdy wpis prowadze hurtownie markowej odziezy dzieciecej jesli bylabys zainteresowana naprawde dobrym niedrogim towarem na licencji zapraszam do kontaktu AnnaMariaShop@wp.pl W ofercie takze licencjonowane zabawki, i drewniane włoskich, niemieckiech i francuskich najlepszych firm

Gość pinezka111
podnoszę