Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatusi34

czy 3 latek połknie bez problemu kapsułki eye g suplement diety

Polecane posty

Gość mamatusi34

już sobie doszukałam że dla dzieci od 3 roku hm...więc myśle ze są to kapsułki małe

Gość mamatusi34
no tak z pewnoscia tylko czy połknie nie wiadomo jakie sa w smaku i czy w razie czego gdyby pogryzła to?? no kurcze sama nie wiem może jednak lepsze to w płynie ale z kolei kapsułki na dłużej starczą hmm

Gość roznie bywa
ale ja ososbiscie ci polecam GALOMEGA formuła IQ sklad prawie ten sam, nam neurolog polecil stwierdzil ze nie warto wydawac fortuny na coc co mozna miec taniej a jest tej samej jakosci , koszt okolo 30 zł

Gość mamatusi34
tak ja wiem że jest drogie ale w Angli ten sam co u nas jest 2razy tańsze a dg meza siostra tam mieszka i mi przywiezie więc mi sie to opłaci

Gość NikolaD8536
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Galomega? No bo wyszukiwalam informacji na temat tego leku i nie wiem co myslec. Moze moglibyscie cos powiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tu przeczytalam troche recencji o Galomega: http://www.listalekow.pl/galomega/ - myslicie, ze mozna sie tym sugerowac? Wolalabym sie nie rozczarowac i wydac bezsensownie kase, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzieki za wszelkie porady.

Gość gość
Eye q sa kapsulkami do zucia....moja mala uwielbia.