Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 confusedddddddddddd

oferta z UP a ja jej nie chce.....

Polecane posty

Go艣膰 confusedddddddddddd

witam, jestem facetem ;) jestem od 3 miesiecy bezrobotny, dostalem pierwsza "oferte pracy" z Urzedu... dali mi oferte przedstawiciela handlowego (i to chyba na dosc kiepskich warunkach) a ja jej nie chce, ale musze sie "stawic".... w tym wypadku stawienie jest rownoznaczne z wyslaniem maila. MAM PYTANIE do osob ktore byly w podobnej sytuacji, a wiec byly zarejesrowane w UP jako bezrobotne i dostaly "skierowanie" do kontaktu z pracodawca ktory ich nie interesowal. Jak to rozegraliscie? drugie pytanie, mam przed soba to "skierowanie" i widze ze druga jego czesc ma wypelnic pracodawca. No ale jesli ja mam sie skontaktowac z nim mailowo (bo on tak sobie tego zyczy), to w jaki sposob on ma to wypelnic? Czy UP bedzie kontaktowal sie potem z tym pracodawca celem "rozliczenia" kazdej osoby ktora oni do niego skierowali? oczywiscie maila wyslac musze (mam na nastepnym spotkaniu w UP okazac ze go wyslalem) ale jesli kontakt jest droga mailowa, to pracodawca chyba nie bedzie potem ponownie kontaktowal sie z UP zeby wypelnic te druga czesc "skierowania", podpisac sie i dac pieczatke odnosnie kazdego kandydata ktory sie do niego zglosil mailowo ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewel27777
wyslij, ale pracodawca i tak jak nie spodobasz sie pracodawcy to cie nie zatrudni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 222222
a co to za z艂e warunki? jak pchacz to powiniene艣 min. auto s艂u偶bowe dosta膰 :) no chyba 偶e nie odpowiada ci taka praca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wykidaj艂o
co to za durne stwierdzenie 偶e masz okaza膰 偶e wys艂a艂e艣 maila... paranoja jaka艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe pytanie
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkjj
1. wy艣lij tego meila bo ci臋 wywala z PUP na zbity pysk 2. rozegra膰 spraw臋 mozna tak 偶e z pracodawc膮 kt贸ry ciebie nie interesuje rozmawiasz w taki spos贸b 偶eby to on sam ciebie nie zechcia艂 ... 3. po wys艂aniu maila powinni ci臋 zaprosi膰 na rozmow臋 4. jesli nie to id藕 do PUP powiedz ze zrobi艂e艣 jak kazali ale pracodawca si臋 nie kontaktowa艂 ( mo偶esz te偶 sam do niego zadzwoni膰 i spyta膰 czy otrzyma艂 maila i wyja艣ni膰 偶e masz do wype艂nienia skierowanie ) PUP-y s膮 do du py :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iksoll
a kto powiedzia艂 偶e przedstawiciel handlowy musi jezdzic samochodem, by艂em kiedys na rozmowie w duzym miescie i m贸wili 偶e brak auta nie stanowi problemu. bierzesz odkurzacz do tramwaju i jedziesz do klienta na prezentacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciamkam i ciamkam
iksoll- to nie jest przedstawiciel handlowy tylko zwykly akwizytor, nic dziwnego ze takie oferty sa w up, bo tam zawsze przyjmuja bo nikt normalny nie chce naciagac ludzi na jakies zwykle odkurzacze za kilka tys gdy taki sam mozna kupic na allegro za 800 zl :O

Udost臋pnij ten post