Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosia0000000000

WRÓZKA

Polecane posty

Gość dosia0000000000

zapraszam do z adawania pytań

Gość sylwia0000000000
Czy Bede z Markiem 35lat Ola 30 lat?

Gość Wróżka Dosia
sylwia tak bedziesz z nim tylko musisz zaakceptowac jego przeszłosc bo w przeszłosci było wile kobiet u niego

Gość papuśna
Wróżki wiedzmy i wszystko co jest związane z magią ma związek z szatanem.To są wysłannicy szatana,a te marne podróby z telewizji to są ludzie,którzy tak sterują pytaniami,że uzyskują od was sami odp na pytanie które wy pierwsi zadaliście.I na podstawie tego budują sobie odpowiedz która wy chcielibyscie usłyszeć. Prawda "wrózko" Dosiu?

tak pisza ludzie ciemni którzy o wiedzy tajemnej nie mjaa pojecia. To co w idzicie wtelewizji to s a ludzie biznesu anie prawdzwi ezoterycy w iec prosze nie myslic jasnowidz z programu rozrywkowego z parwdziwa jasnowidz bo jest znaczaca róznica.

Gość papuśna
Jeżeli jeseś jasnowidzem odpowiedz mi na pytanie jak mam na imie?to jest krótka piłka pytanie odpowiedz!?nie wiesz to nie jestes jasnowidzem.I nie wmawiaj mi,że nie jesteście oszustami badz nie jesteście opętani przez szatana(może to wydawać się smieszne ale poczytajcie sobie jak łatwo może wejsc w człowieka zły duch po róznego rodzaju wróżbach,a jak trudno z niego wychodzi trzeba do tego egzorcystów itp. jezeli duch nie jest silny to nie bd stawiał problemów ale jezeli mam moc to bedzie niszczył człowieka).Wszystko co ma związek z magią jest złe!!

Gość papuśna
Człowiekiem ciemnym to jestes ty!! poczytaj sobie nauk Koscioła,gdybys był troche oczytanym człowiekiem to nie próbowałbyś wciskać takich żałosnych kitów.To są ludzie biznesu?to są hieny żerujące na czyimś nieszczęsciu.Osoba,która np chce się dowiedzieć coś o swojej przyszłej miłosci i jest np mocno zdesperowana jest gotowa gadac z nimi nawet 20 min a kasa im leci. Tak samo jest z pseudo wrózkami które żerują na np śmierci bliskich.

papuśna masz ograniczony punk widzenia i tyle nie musze nikomu udowadniac co potrafie takie pytanie to sobie mozesz to tych pseudo wrozek nie do mnie. Co do wiary to chyba malo w iesz na ten temat wiec radze doczytac poz a tym ja nie jestem wrózką ja mam wizjie na nikim tez nie zeruje

Gość gość
U mnie urok miłosny przyniósł efekt. Po 3,5 roku związku zostawił mnie chłopak podając powód, że chciałby odpocząć, pobyć przez jakiś czas sam. Od tamtego czasu minęły ponad 2 miesiące. Bardzo przeżywałam to rozstanie, ale cóż mogłam zrobić, nie da się zmusić nikogo do miłości. Chciałam o nim jak najszybciej zapomnieć, jakoś sobie poukładać swoje życie na nowo, bez niego. Nie dałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , po 2 tygodniach do mnie powrócił, prosząc o przebaczenie