Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uhahana

Czy jest na tym forum ktoś normalny?

Polecane posty

"jedni odeszli inni (mam nadzieje) przyszli " Powiedzmy sobie szczerze po jakims okresie przebywania tutaj nie bedziesz normalna :D

Sucz_ - masz racje... ale przyznaj czasem bylo smiesznie:D i bylo na czym oko zawiesic:D:P ;)

Znajomy Ktos - a Ty już jestes nienormalny czy jeszcze nie?:D;):P

"a Ty już jestes nienormalny czy jeszcze nie" A jak Ci sie wydaje skoro przesiaduje na kobiecym forum? :classic_cool:

uhahana tematem - szczerze ci powiem, że ja boje sie owe "oko zawieszać" :/ gdyz, nie zawsze... zdaje sobie sprawę z ryzyka !!!! a potem bezsennośc, antydepresanty, trauma do końca zycia ... echh ;) od dłuższego czasu nie otwieram linkow !!! hehe :P SZEJKU :*

Sucz_ - ha ha:D czasem mozna niezle oryginaly zobaczyc:D:P;) a nieraz faktycznie nie zagladac bo psychiatra do konca zycia:D Znajomy Ktos - to o niczym nie swiadczy;):D:P kasparov - to co? odchodzisz z forum?:D:P;)

a mnie np kafe się juz nudzi powoli... serio ... nieco ponad miesiąc jak tu zaglądam ... ale może to dlatego iz mnie wszystko szybko nudzi :/ ...

"to o niczym nie swiadczy" Swiadczy zawedrowalem tu z probleme a juz minal rok z przerwami jak tu jestem 😭

kasparov - powodzenia. na pewno Ci sie uda:D:P Sucz_ - chyba kazdy tak ma... (niezly nick ;) tak na marginesie) Znajomy Ktos - problem chociaz zniknal?:D Looooser - eee nie przesadzaj:P jakies na pewno masz ;)

HA ! jesli irytuje Cię chamstwo ... tzn ... iz irytuję Cię ja :P heh ;)

nie no chamstwa tu jest dużo, zauważyłem ale niektóre są smieszne np. jest ostra kulturalna dyskusja a tu się wcinajkiś gość i jedzie o wszystkich, głupie ale śmieszne :D

sympatycznaKasia - dlaczego rzadko piszesz? podgladac wolisz?:P tzn podczytywac?:D chamstwo bylo, jest i bedzie :O

"Znajomy Ktos - problem chociaz zniknal?" Znikanl ale pojawil sie nowy tzn dalej tu tkwie hahahah dobre :D tzn.że na stałe tkwisz w szponach kaffe :P

kasparov - duzo hahania przed Toba :D Znajomy Ktos - co Cie tu trzyma?:P ;)

dlaczego rzadko piszesz? podgladac wolisz? tzn podczytywac? podczytywac tak - bo forum to miejsce gdzie każdy może zajrzec rzadko pisze bo - jestem nieśmiala, nie chce powtarzac czegos co juz było napisane ( w innej formie) ;)

sympatycznaKasia - niesmiala? no prosze Cie.. na forum? na kafe? tu nie ma miejsca na niesmialosc;)