Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łot de fak

co mi sie dziejeeee

Polecane posty

Gość łot de fak

mam faceta, od trzech lat, jesteśmy zaręczeni, kocham go, ale czasami myśle że coś jest nie halo... w pracy mam kolege, podoba mi sie bardzo, no ale to kolega, w dodatku zajety, wiec nie ma o czym mowic, a jednak ja czasami sobie myśle ze chetnie bym z nim cos zrobila, wyobrazam sobie ze sie kochamy, itp, itd...ostatnio przestałam już tak o nim myślec intensywnie, bo... na horyzoncie pojawił sie następny fajny facet, mój instruktor prawa jazdy, w moim wieku, przystojny, inteligentny... i teraz to on jest numerem jeden w moich myślach...i tak wkółko, wiecznie ktos mi sie spodoba, mam ochote z tym kims na cos wiecej niz znajomosc, jednak nigdy nie daje tego nikomu do zrozumienia bo mam faceta i z nim chce byc, ale skad sie biora te moje chore fantazje....?!?! Ktos mi moze wytłumaczyc???!!

Gość Ktoskaaaa
Za dużo myślisz o facetach to na pewno zajmij się nażeczonym napewno ma wiele zalet;p

jest taki mechanizm w człowieku,ze jak jest za dobrze,musi to spierdolić :O warto?za i przeciw oceń sama...pzdr

Gość łot de fak
ale ja tylko o tym mysle, znam siebie i wiem ze nigdy bym nic nie zrobiła [ o ile fantazjowanie uznac za cos normalnego] moj facet jest ok, układa nam sie z reguły dobrze.. moze jest to spowodowane tym ze najczesciej widujemy sie tylko w weekendy bo on pracuje wyjazdowo, czasem jest kilka dni w domu, czasem nie ma go 2 tygodnie i tak wkółko, czasem czuje ze mam go za mało... ale czy to moze byc powod?

Gość łot de fak
diabollica, ja nie chce kusic diabła, ja chce znaleźc soposb zeby przestac myślec o tych facetach:(

Gość manelka
Jak przestaniesz myślec o facetach i fantazjować to juz staniesz się zgorzkniałą babą. to jest naukowo udowodnione i to nic zlego uważam!

Gość łot de fak
diabolica, bez obaw, nie mam problemu z rozróżnianiem fantazji a rzeczywistosci, nigdy nie pozwoliłabym sobie na takie postępowanie, bo to nie w moim stylu:) w kazdym razie te myśli mnie zatruwaja.. cały czas zastanawiam sie czy te fantazje biorą sie z niczego czy w tym jest jakis głębszy podtekst, ale to chyba pytanie do psychologa a nie na to forum...

moze to pierwszy znak,ze w zwiazku cos nie gra...a moze gra jak nalezy ale jesli chodzi o wszystko oprocz łózka...czasem myslimy,fantazjujemy gdy braknie nam takiej czułości,ktora karmi do syta nasze zmysły...moze tu tkwi szkopuł

Gość łot de fak
ale co do seksu to akurat ani troszeczke nie moge ponarzekac bo jest bardzo dobrze... miałam przed obecnym partnerem kilku innych, wiec wiem co i jak i naprawde wszystko jest jak należy, jest idealnie, jest tak jak chce... wiec to musi byc cos innego, tylko co?!:O