Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka z okieneczka

co jaki czas zmieniacie biustonosz?

Polecane posty

Gość a gdzie jesteś
o ja pierdolę.według tego co piszecie to jestem brudasem.moim zdaniem piszecie,a i tak tego nie robicie.pozdrawiam aseptycznych i niehigienicznych

Gość Nympho
:D masakra:P

brud nie jest miły, ale w granicach rozsądku nie będę codziennie prania robiła.. Sucz, nie łam się, każdy żyje jak chce. Powiedz mi tylko, Twój facet też zmienia codziennie pidżamę i pościel i wrzuca do prania itd?

prsznic biorę rano a wieczorem kąpiel, więc daruj sobie sarkazm ale Ty pewnie razem z kąpielą w wannie pranie robisz skoro o tym wspominasz

Gość Do Afryki z wami
drogie damy

zastanawiam sie dlaczego ,skoro tak niby akceptujecie,to ze ktos lubi cos innego nisz wy,krytykujecie tylko to co wlasnie odbiega od waszych norm

Gość a gdzie jesteś
sucz,a dzieci masz??? pewnie nie?? bo masz za dużo czasu

cyberdupa Ciebie nikt nie wyzywa od brudasów, a takie padły komentarze od tych wszystkich "praczek"

i wybaczcie,ale nie ma co ukrywac,ze w Polsce higiena ludzi pozostawia wiele do zyczenia

nie mieszkamy razem ... heh ale kiedy jest u mnie to codziennie zmienia bielizne heh i łudze sie ze na codzien tez tak robi hehe a u niego ? no w sumie nie mamy okazji mieszkac ze soba dłuzej niz 3 dni ! jak mamy więcej czasu to wyjezdzamy więc no ... ale wiem do czego pijesz kochana !!! ja juz mieszkałam z facetem którego nauczyłam takiego zycia i nie mial nic przeciw !

calineczka,po co mialabym kogos obrazac???? na pewno ponizajac kogos nie poczuje sie lepiej,tylko zakompleksieni ludzie sie do tego posuwaja

nie mam dzieci !! zesztą nie chce ! le co to ma do rzeczy ?? wtedy tymbardziej dbałabym o czystośc !! ale własnie wogle chodzilo o to by wymienic opinie, a nie się obrazać !!! nie wiem czy widzicie ale ja nikogo nie nazwałam briudasem itp a pod moim adresem ironiczne epitety typu "księżniczka" "przewarazliwiona" a po co to ??? hymmm ?

skoro za niego prałaś pewnie to się nie dziwię, ze problemem dla niego nie było spuszczenie majtek czy koszulki do kosza

Gość a ja CIę widze
i dodałam Ci komentarz pod zdjęciem :)

heh i tu sie mylisz :D prała za nas pralka :D a obowiązkiem "uzupełniania" jej ... dzielilismy sie tj. tydzien jego ... tydzien mój :D

Gość a ja CIę widze
pozdrawiam .LIla

Gość jacobs
Czyli ja swoją elegancką garsonkę powinnam po każdym założeniu oddać do pralni,moj mąż garnitur też ?.A mam pytanie co ze zmianą pościeli w hotelu ? latem w Egipcie pół biedy bo zmieniali codziennie te prześcieradła ,ale byłam tydzień na nartach we Francji i cholera w dobrym hotelu zmienili raz .Ps majtki zmieniamy codziennie

masz na imie Lilianna ?? Uwielbiam to imię, moja mama je nosi :D

Gość a ja CIę widze
no ja to Liliana. przez jedno n :)

adwokacie ! wygląda na to że trzeba sie zadawac z nienormalnymi - jak ja hehehe ja tam nie oceniam niech kazdy nosi co chce ile chce !!! kazdy ma inne nawyki inne wymagania i podejscie ! mnie tam pasuje jak jest jak innym dobrze to tez ok !

ojjj jedno n :P ale ladne jest chyba jedyne z damskich imion ktore mi sie podoba !

Gość nnnannanna
Hm... Jeden mój stanik wart jest około 150-200 złotych, noszę raczej nietypowy rozmiar 60HH i po prostu nie mam wyjścia - staniki dla mnie są dostępne w nielicznych i drogich sklepach. Mniej więcej po pół roku noszenia jednego stanika muszę go wymienić. Więc jednocześnie mam zwykle 3-4 staniki na zmianę. Bo moje ciało się zmienia, rozmiar się zmienia, bo staniki pod wpływem prania i noszenia się niszczą i nie leżą dobrze. Nie stać mnie na to żeby chodzić codziennie w innym staniku... co to jest w ogóle za fanaberia? Owszem rozumiem że kogoś stać, albo że ma tanią bieliznę więc może, ale skąd pomysł żeby krytykować tych co robią tak jak ja? tak na marginesie:... to trochę tak jakbym prała swoje łóżko codziennie, bo codziennie na nim siadam, śpię etc... Nie zachowujmy się tak jakbyśmy mogli uniknąć tego że nasze ciało to też bakterie, wydzieliny i że bakterie są częścią nas...

adwokat bez bielizny najlepiej :P ale pościel musisz złotko codziennie zmieniać bo bez niej raczej niewygodnie :D

zmieniasz kobiety cdziennie ???? casanovo ? zdrazasz mnie ??? !!!!!!!!!!!! ;)

ach tak !! ja glupia !!! jak mogłam zapomniec ... toż to oczywista oczywistość :P